Skip to main content

BBmoto - magazin de echipamente moto și accesorii

bbmoto echipamente moto
Magazin București
Magazinul din București este situat la ieșirea din Otopeni, pe partea dreaptă a sensului de mers spre Ploiești. Magazinul este mare și are locuri de parcare pentru auto și moto în fața magazinului sau pe lateral.

Adresă: str. Ferme D nr. 2, Otopeni, Jud. Ilfov

Programul de lucru este:
Marți – Sâmbătă: 10.00 – 18.00

bbmoto gherogheni
Magazin Gheorgheni
Magazinul din Gheorgheni a fost înființat în 2009. În afară de echipamente și accesorii moto, magazinul oferă și locuri de parcare și chiar o stație ITP pentru motocicliști.

Adresă: str. Nicolae Bălcescu, nr. 100, Gheorgheni, Jud. Harghita

Programul de lucru este:
Marți – Sâmbătă: 09.00 – 17.00

Despre BBmoto

Client BBmoto: Am fost de câteva ori la BBmoto și mereu am fost surprins de stocul disponibil în magazin. Am regăsit la ei echipamente moto în stil touring, sport/racing, cafe racer, enduro, dar și echipamente de schi sau pentru snowmobil – poate fi ciudat într-un magazin de moto, dar clienții BBmoto sunt practicanți de sporturi cu motor iar snowmobilul se înscrie în această categorie.

Am discutat cu cei care te ajută să alegi echipamentul moto atunci când mergi la BBmoto și am încercat să aflăm câteva lucruri despre ce înseamnă interacțiunea cu motocicliștii și iată ce am aflat:

Oferta bogată disponibilă direct din stocul magazinelor BBmoto face ca orice motociclist (începător sau avansat) să poată apela la BBmoto cu încredere pentru alegerea echipamentului, accesoriilor sau piesei moto potrivite. Comercializează produse de la mărci precum Gaerne, Bering, Shoei, Sendra, Segura, Richa, Thor, Shark, Shox, Speed Up și Jet Helmet, dar nu numai!
Vă așteaptă o echipă răbdătoare, dedicată și bine pregătită.
Echipa BBmoto: Când vine vorba despre nevoile clienților începători, trebuie să luăm în calcul mai mulți factori precum: preferințe personale, stilul motocicletei, materialul echipamentului și, desigur, bugetul alocat.
Principalele întrebări care vin de la clienții începători sunt legate de:
– tipul echipamentului (material, caracteristici, detalii despre marcă etc.),
– mărimea potrivită (cum se măsoară corect sau ce ar trebuie să simtă când probează un echipament în magazin)
– stilul echipamentului (în conformitate cu tipul motocicletei clientului)
– confortul și protecția oferite
– bugetul pentru un echipament complet
Reprezentanții BBmoto sunt întotdeauna bucuroși să ajute iubitorii de două roți în primii lor pași de a deveni motocicliști adevărați. Este important pentru ei să știe că i-au echipat cu produse care oferă, pe lângă confort și protecție ridicată.
Aici, cel mai important sfat din parte BBmoto este legat de siguranță, nimic nu este mai important decât să le ofere clienților șansa de a-și exersa pasiunea în siguranță.
Echipa BBmoto: echipamentul minim pentru un motociclist începător constă într-o cască, geacă și pantaloni cu protecții, o pereche de mănuși și, desigur, încălțăminte moto.
Nu putem să spunem că un motociclist începător are nevoie doar de câteva dintre ele sau să le sfătuim să aleagă echipamente cu calitate mai slabă pentru a reduce costurile echipării.
Fiecare motociclist, indiferent dacă este începător sau avansat, are nevoie de cea mai înaltă siguranță pe care și-o poate permite, din această cauză considerăm că în privința aceasta doar bugetul este cel care modifică tipul echipamentului complet recomandat de noi. Motocicletele sunt puternice, așa că protecția  trebuie să fie primul criteriu de care să ținem cont în alegerea unui echipament moto.
Desigur, pe lângă siguranță, punem accent și pe confort, astfel scăzând factorii deranjanți din timpul călătoriilor.
Un procent mare dintre clienții noștri ar folosi cel puțin o cască, o geacă, mănuși, genunchiere și, desigur, încălțăminte moto. Am constatat că acesta este echipamentul de bază sau minimal pe care aceștia îl solicită.
Misiunea BBmoto 

BBmoto își dorește să mențină constant o gamă largă de produse pe stoc în cât mai multe mărimi disponibile, astfel încât fiecare motociclist începător / avansat să găsească echipamentul potrivit. Am regăsit la ei echipamente moto în stil touring, sport/racing, cafe racer, enduro, dar și echipamente de schi sau pentru snowmobil.

Date de contact

Magazin Gheorgheni
Adresă: str. Nicolae Balcescu nr. 100, Gheorgheni, Jud. Harghita.
Telefon: 0745 153 295
E-mail: info@bbmoto.ro

Magazin Otopeni
Adresă: str. Ferme D nr. 2, Otopeni, Jud. Ilfov
Telefon: 0755 141 155
E-mail: otopeni@bbmoto.ro

Află mai multe detalii, direct de la sursă!

Site BBmoto