Skip to main content
Alătură-te motoADN și fii parte din schimbare!

Fii parte din schimbare!

Alege să devii Partener motoADN.

Alege să devii partener motoADN și intri în contact direct cu comunitatea noastră de motocicliști.
Poți oferi promoții sau discount-uri, produse de calitate sau servicii pe care motocicliștii le caută sau de care au nevoie!
Tu alegi cum te prezinți, iar membrii comunității noastre pot să promoveze experiențele acestui parteneriat.

Ce înseamnă să fii Partener motoADN ?

Avantajele partenerilor motoADN

Posibilitatea de a te adresa unei comunități tot mai importante, care îndrăgește mersul pe 2 roți. Poți intra în contact cu membrii comunității noastre, poți afla ce își doresc și ce nevoi au. Le poți prezenta produsele și serviciile tale pe o pagină dedicată.
Fie că oferi condiții speciale membrilor noștri sau servicii dedicate acestora, devenind Partener motoADN te poți prezenta și, astfel, comunitatea motoADN va afla ce îi poți oferi.

Ce poți face pentru comunitate

Cu toții ne bucurăm când descoperim un magazin sau un service care oferă produse și servicii de calitate și la care avem acces în condiții speciale. Cu toții ne uitam după un loc de cazare moto-friendly sau după o zonă de odihnă unde putem bea o cafea cu prietenii când simțim nevoia unei pauze și unde suntem primiți cu prietenia oferita unor parteneri.
Partenerii motoADN vin să ne aducă aceste bucurii atunci când avem nevoie de ele!

Formular

Completează formularul de mai jos și vei primi un e-mail cu o prezentare a noastră.
Îți vom transmite, de asemenea, o propunere pentru a ne întâlni să discutăm modul în care dezvoltăm parteneriatul nostru.


    Datele tale sunt folosite doar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale/legale. Informațiile sunt păstrate doar pentru perioada în care ești partener – ulterior vor fi șterse, dar ne păstrăm dreptul de a arhiva informații ce ne ajută să facem dovada îndeplinirii obligațiilor noastre legale sau contractuale.