Deprinderile necorectate

în timpul școlii

devin riscuri în trafic.

Școala MOTO

Toate informațiile despre școlile moto din România, într-un singur loc. Când pleci la drum în lumea motociclismului, este bine să o faci cu dreptul și să alegi școala care ți se potrivește.

HEY MOTO

București

ȘCOALA TA
ȘCOALA TA
ADI MOTO

București

scoala MOTO LUIS

București

AMI MOTO

București

AUTO MOTO SPORT

București

Ai o școală MOTO și nu ești în lista de mai sus? Contactează-ne și asigură-te că beneficiezi de vizibilitatea pe care ți-o dorești!

Scoala moto este cea care pune piatra de temelie pentru viitorii motocicliști. Din acest motiv considerăm că este important să alegem o școală care se potrivește așteptărilor și nevoilor noastre. Am încercat să creăm o selecție de școli care au fost recomandate de membrii motoadn. Lista este deschisă și te încurajăm să ne faci cunoscută o școală ce nu este inscrisă în lista noastră

Așa cum o gradină necesită un efort al unui peisagist pentru a o face să arate bine așa este și cu motociclismul. Ai nevoie de un instructor care să lucreze cu tine așa cum îți dorești.

Cum la gradină munca nu se termină niciodată – mereu va fi nevoie sa mai faceți cate o lucrare sau alta exact așa este și pentru motociclism. Oricât ai învăța mai este mereu ceva de descoperit sau de învățat. Aici intervin cursurile de specializare ce pot fi accesate după obținerea permisului cat A.