Skip to main content

Deprinderile necorectate

în timpul școlii

devin riscuri în trafic.

Școala MOTO

Toate informațiile despre școlile moto din România, într-un singur loc. Când pleci la drum în lumea motociclismului, este bine să o faci cu dreptul și să alegi școala care ți se potrivește.

HEY MOTO

București

MOTO AMI

București

COPILOT AUTO
logo Copilot Auto

Târgu-Jiu

ALSAN MOTORSPORT

Pitești

ȘCOALA AUTOLUX

Satu-Mare

ADI MOTO TEAM

București

EURO STYLE-PILOT

Galați

CONS AUTO

Timișoara

AȘII VOLANULUI

Brăila

INSTRUCTORUL TĂU

Brașov

MOTO LOUIS

București

ȘCOALA MOTO ALTFEL

București

VIOVAS

Iași

LS DRIVING ACADEMY

Brașov

ACADEMIA MOTO

București

Ai o școală MOTO și nu ești în lista de mai sus? Contactează-ne și asigură-te că beneficiezi de vizibilitatea pe care ți-o dorești!

Școala moto este cea care pune piatra de temelie pentru viitorii motocicliști. Din acest motiv, considerăm că este important să alegem o școală care se potrivește așteptărilor și nevoilor noastre. Am realizat o selecție de școli care au fost recomandate de membrii motoADN și de susținătorii acțiunilor noastre. Lista este deschisă și te încurajăm să ne faci cunoscută o școală care nu este inscrisă încă în lista noastră.

Așa cum o gradină necesită un efort al unui peisagist pentru a o face să arate bine, așa este și cu motociclismul. Ai nevoie de un instructor care să lucreze cu tine astfel încât să fi pregătit de drum când primești permisul.

În motociclism însă, procesul de învățare este continuu. Oricâte cunoștințe și experiențe ai acumula, mai este mereu ceva de descoperit sau de învățat. Aici intervin cursurile de specializare ce pot fi accesate după obținerea permisului moto.