Ce am reușit să facem până acum

Cu implicarea membrilor asociației cât și a asociațiilor și cluburilor partenere dar și a unor parteneri afiliați am reușit să dăm viață primelor proiecte.

Cel mai popular proiect

RABLA MOTO

Am inițiat acest demers și am reușit ca în 2020 să avem, pentru prima dată în cei 15 ani de existență ai programului Rabla, o componentă dedicată motocicletelor.

taxa oxigen

Poluare redusă

Am reușit să eliminăm motocicletele din lista autovehiculelor ce platesc taxa în București. Ulterior întreaga taxă a fost anulată.

Totul despre timp și plămâni

Mobilitate urbană

Am construit, la nivel de oraș interesat, o strategie de promovare a deplasării pe două roți pentru a îmbunătăți mobilitatea urbana și a reduce poluarea în marile aglomerații urbane.

Suport comunitate

Locații MOTO

Mai mult ca niciodată este momentul să ne descoăerim țara. Aici promovăm locații, locuri și experiențe care trebuie încercate de noi toți.

Cele mai bune abordări

Școală MOTO

Din februarie 2020 am demarat progrmaul de identificare și promovare a școlilor moto. Am început cu un sondaj în comunitate și acum așteptăm școli care să se înscrie în program.

Acțiuni Internaționale

membru FEMA

Inițiativele noastre din România au suținut demersul nostru de a deveni membri cu drepturi depline ai FEMA .

Suport

Comunitate MOTO

Promovăm în mod constant inițiative și aciuni ale comunității moto

Inovativ

Calendar de motoGRAFIE

2020 – primul calendar de motoGRAFIE – seleție de 12 fotografii din cele peste 800 de fotografii trimise de motocicliști din România..

Ce vrem să facem în continuare

O rablă la schimb pentru o motocicletă sau un scuter

Programul RABLA pentru achiziția de moto

Înlocuind în trafic o mașină care poate fi catalogată drept rablă cu o motocicletă sau cu un scuter nou, care respectă ultimele norme de poluare, avem cumulate două efecte pozitive: reducerea poluării și descongestionarea traficului rutier.

Prețuiește-ți timpul!

pe 2 roți în traficul urban

Într-o dimineață, când stai la volan minute întregi înaintând metru cu metru, imaginează-ți că jumătate dintre mașinile din jur ar fi înlocuite cu motociclete sau cu scutere.

Omul, cât trăiește, învață. Mai ales dacă e motociclist responsabil!

Training moto

Vrei să te perfecționezi și să poți face față oricărei situații dificile în care ai putea fi pus, ca motociclist? Vrei sa vezi cum poți ajunge în locuri frumoase, care acum îți sunt inaccesibile? Vrei să vezi cum pregătirea îți aduce nu doar satisfacții personale, dar și reduceri de costuri cu asigurările?

Îmblânzește imprevizibilul!

Relaxare pe 2 roți

Numai un motociclist știe cât de intens este să visezi la următoarea plimbare în care te simțiți liber și independent ca un adevarat explorator. Să facem aceste plimbări mai sigure și mai frumoase!

Înscrie-te și susține motoADN.

Servicii gratuite și informări periodice despre acțiunile motoADN.