Skip to main content

Ce am reușit să facem până acum

Cu implicarea membrilor asociației, dar și a asociațiilor și cluburilor partenere și a unor parteneri afiliați, am reușit să realizăm primele noastre proiecte.

Cel mai popular proiect

Rabla MOTO

Am inițiat acest demers și am reușit ca în 2020 să avem, pentru prima dată în cei 15 ani de existență ai programului Rabla în România, o componentă dedicată motocicletelor.

Protejăm motocicliștii

Taxa Oxigen

Am reușit să eliminăm motocicletele din lista autovehiculelor ce ar fi trebuit să plătească taxa de poluare în București. Ulterior, taxa a fost integral eliminată.

Mobilitate urbană & poluare

Dezvoltare moto

Am construit o strategie de promovare a deplasării pe 2 roți pentru a îmbunătăți mobilitatea urbană și a reduce poluarea în marile orașe.

Bikers points

Locații moto-friendly

Mai mult ca niciodată, este momentul să ne descoperim țara, iar motociclismul este ideal pentru asta. Promovăm locații, locuri și experiențe care trebuie încercate pe 2 roți.

Proiecte dedicate

MOTOșcoala Zilei

Am demarat progrmaul de identificare și promovare a școlilor moto. Dragostea pentru motociclism începe de la primii pași. Așteptăm înscrierile școlilor.

Reprezentare internațională

membru FEMA

Suntem membri FEMA – Federation of European Motorcyclists Association și ajutăm motociclismul din România să de dezvolte prin know-how și experiență internațională.

Acțiuni de suport

Comunitate MOTO

Orice inițiativă care are drept scop dezvoltarea și promovarea motociclismului în România găsește în motoADN un partener de încredere și un susținător.

Proiecte speciale

Calendar de motoGRAFIE

2020 – primul calendar de motoGRAFIE – seleție de 12 fotografii din cele peste 800 trimise de motocicliști din România. Promovăm experiențele frumoase pe 2 roți.

Ce vrem să facem în continuare

Prețuiește-ți timpul!

pe 2 roți în traficul urban

Într-o dimineață, când stai la volan minute întregi înaintând metru cu metru, imaginează-ți că jumătate dintre mașinile din jur ar fi înlocuite cu motociclete sau cu scutere.

Omul, cât trăiește, învață. Mai ales dacă e motociclist responsabil!

Training moto

Vrei să te perfecționezi și să poți face față oricărei situații dificile în care ai putea fi pus, ca motociclist? Vrei sa vezi cum poți ajunge în locuri frumoase, care acum îți sunt inaccesibile? Vrei să vezi cum pregătirea îți aduce nu doar satisfacții personale, dar și reduceri de costuri cu asigurările?

Îmblânzește imprevizibilul!

Relaxare pe 2 roți

Numai un motociclist știe cât de intens este să visezi la următoarea plimbare în care te simțiți liber și independent ca un adevarat explorator. Să facem aceste plimbări mai sigure și mai frumoase!

Înscrie-te și susține motoADN.

Servicii gratuite și informări periodice despre acțiunile motoADN.