Skip to main content

ATENȚIE!!! Comenzile plasate pe site începând cu data de 23 decembrie 2022 vor fi procesate și livrate dupa data de 4 ianuarie 2023.
Vă mulțumim

Magazinul motoADN

Aici vei găsi toate produsele motoADN. Achiziția lor ne va ajuta să îți oferim în continuare produse gratuite și vei contribui activ, împreună cu noi, la dezvoltarea motociclismului în România!

Catalog motociclete si scutere 2024 - 130 de pagini de motociclete

catalog moto 2024

Catalogul de motocicelte si scutere 2024. A 4-a ediție și cea mai cuprinzătoare de până acum.
Un fel de Expozitie Moto la purtător.

40 lei 0 lei

Cumpară acum

Revista motoADN
nr (15) - 1/ 2024

revista motoadn nr 15

Revista GRATUITĂ a comunității moto din România
Află acum mai multe despre acest nou număr – sumar și detalii din revistă.

31 lei 0 lei

Comandă acum

Abonament anual
Revista motoADN 2024

Te abonezi și primești garantat, în premieră, cele mai noi numere ale revistei motoADN. Implicit devii un susținător activ al Asociației motoADN!

100 lei 90 lei

Cumpară acum

motoSTART - Ghidul motociclistului începător ediția a 4-a

ghidul incepătorului 2024

Ai acces la informații esențiale, fie că ești începător sau experimentat. Acest numar al ghidului a fost susținut de HONDA România!

20 lei 0 lei

Cumpară acum

Curs online MOTO

Curs individual cu durata cumulată de 2 ore, cu 9 lecții și 10 teste pentru a obține certificatul de absolvire! Înscrie-te și TU

150 lei 0 lei

Înscrie-te acum

Fii membru motoADN

Avem nevoie de susținerea ta financiară pentru a duce mai departe proiectele de dezvoltare a motociclismului în România. HAI SI TU!

59 lei

Alătură-te și TU

Cardul motoADN PLUS

Cardul motoADN PLUS – valabil 12 luni de la data achiziției – îți oferă o serie de beneficii preplătite dar și de acces la servicii speciale negociate de motoADN.

239 lei

Vezi beneficiile

Cursul are informații extrem de interesante, care cred că-mi vor fi utile în viitor. De unele noțiuni am auzit înainte, de altele nu. Secțiunea “Radarul motociclistului" este singura parte din curs cu care am avut ceva probleme în a asimila informația.

Andrei A.Curs online

Cursul mi-a fost foarte util. Câteva chestii le-am aflat din mers, dar parcurgerea cursului mi-a deschis mintea, cum se spune și asta se vede și din rezultatele testelor - inițial și final (bună și ideea aceasta). Felicitări pentru acest demers!

Ioana M.Curs online

Poate reușiți la un moment dat să introduceți cursul acesta și în școlile moto. Ar ajuta enorm viitorii motocicliști. Am prieteni care au permisul de câteva luni și iau curbele de parca au gabaritul unui camion și le este frică să incline motocicleta ca să nu cadă cu ea.

Razvan I.Ghidul începătorului

Bucură-te de călătorii

dar nu uita!

Bucură-te de călătorii

Înscrie-te în asociația motoADN și susține dezvoltarea motociclismului!
Alătură-te celorlalți membri și vino cu idei pentru a ne face auziți împreună!