Membri de Onoare

Suntem mândri să îi cunoaștem, să primim sfaturi de la ei și sa călătorim împreună.

Membri Executivi

Echipa entuziastă care gestionează proiectele asociației… zi de zi!

presedinte motoadn

Valentin Ciobanu

Președinte

Pasionat de motociclete de mic - a practicat motocros la 16 ani și tot atunci și-a construit singur și prima motocicleta din piese dezmembrate.
Pasiunea s-a transformat în profesie! Valentin este în prezent inginer, cu experiență în cadrul Registrului Auto Român și în numeroase proiecte din domeniul auto.

Răzvan Pavel

Vicepreședinte

Pasionat de moto de 15 ani, la început mai mult din dorința de a încerca ceva nou în timpul liber. Plimbările pe 2 roți au devenit treptat un mod de a călători alături de soție.
Inginer auto, și-a început cariera la Registrul Auto Român, pentru ca ulterior să o continue în sfera asigurărilor. A deținut funcții de top management în Allianz - Țtiriac Asigurări și Groupama, iar acum conduce o companie de intermediere asigurări proprie, precum și un proiect online pentru verificarea istoricului de daune al mașinilor rulate.

Simion Asandei

Membru Fondator

Pasionat de moto și membru al clubului Motoveteranilor. De profesie arhitect și membru fondator al Ordinului Arhitecților din România, are ochiul format pentru frumos, așa că se bucură de ceea ce natura oferă în plimbările lungi pe motocicletă.

Ioana Darie

Suport membri

Un zâmbet și o poveste de viață cum rar întâlnești - Ioana este acum expertul nostru în ceea ce privește serviciile financiare și oferă, totodată, suport pentru membrii asociației. Pasionată de moto și proaspăt posesor de permis, descoperă lumea pe două roți alături de întreaga echipă.

Florin Vasiliu

Secretar

Secretar la Clubul Rotary Triumph București, de profesie avocat, pasionat de motociclism și parasailing. Nu este încă un motociclist activ, dar a ales să ne susțină și promite să intre curând în rândul nostru cu ”drepturi depline”.

Feodor Barbu

Cenzor

Moto și bi ciclist, călător, cititor, curios? Da.
Ride by wire, ambreiaj hidraulic, traction control, ABS cornering, ecran color, indicator de trepte, parbriz reglabil electric, încălzire în șa, cântar în șa, indicator de presiune în anvelope, suspensie electronică, dual clutch transmission, quick shifter, combinație totală de 250 de moduri de mers, pornire cu telecomandă, intercom, bluetooth? Nu!