Skip to main content

Membri de Onoare

Suntem mândri să îi cunoaștem, să primim sfaturi de la ei și sa călătorim împreună.

Serge Rameau

Membru Onorific

S-a născut în Romania, la Râmnicu Sărat, dar are o poveste de viață impresionantă, fiind nevoit să trăiască în afara țării, departe de familie, din cauza problemelor politice de la sfârșitul anilor '40. Revenit în România imediat după revoluție, acum reprezintă aici Madagascarul, țara în care s-a stabilit acum mulți ani.
În fiecare weekend îl puteți regăsi alaturi de noi "călare" pe un 1200GS iar in timpul săptămânii îl poți gasi mergând prin oraș pe un frumos Harley Davidson.

Bogdan Diaconescu

Membru Onorific

Un om cu suflet mare, a cărui prezență poate nu o conștientizezi, dar care îți schimbă viața.
Îi place să calătorească pe motocicletă, de obicei un KTM, așa că mai tot timpul o să auzi de la el că este pe undeva prin lume, vizitând locuri noi.
Povestile lui captivante despre călătoriile din Iran, Rusia, Ucraina și nu numai, fac orice discuție un prilej de delectare.
Îi place să descopere singur noi teritorii, dar este, totodată, partenerul perfect în călătorii pe două roți.
Andrei Petcu

Andrei Petcu

Membru Onorific

2003 a fost anul în care s-a urcat prima oară pe o motocicletă, dar și cel în care a intrat pentru prima oară pe un circuit. Circuitele de mare viteză, precum Serres și Hungaroring, nu îi sunt străine și, timp de 8 ani, a stat mai mult pe circuit, participând chiar și la șase etape pe sezon. Acum pilotează pentru clubul Racing Academy Romania.
Cu toate acestea, participarea la competii de motociclism sportiv l-a ajutat sa vadă altfel mersul cu motocicleta pe strada și a înțeles din toată această experiență că adrenalina își are locul doar pe circuit. Atunci când nu se întrece, se destinde. Cum? Cu motocicleta; cum altfel? Dar la drumeții lungi și responsabile.
Pe Andrei îl puteți cunoaște, în orice zi de competiție, pe circuitul MotorPark România de la Adâncata.

Membri Executivi

Echipa entuziastă care gestionează proiectele asociației… zi de zi!

Răzvan Pavel

Președinte

Pasionat de moto de 15 ani, la început mai mult din dorința de a încerca ceva nou în timpul liber. Plimbările pe 2 roți au devenit treptat un mod de a călători alături de soție.
Inginer auto, și-a început cariera la Registrul Auto Român, pentru ca ulterior să o continue în sfera asigurărilor. A deținut funcții de top management în Allianz - Țtiriac Asigurări și Groupama, iar acum conduce o companie de intermediere asigurări proprie, precum și un proiect online pentru verificarea istoricului de daune al mașinilor rulate.
presedinte motoadn

Valentin Ciobanu

Vicepreședinte

Pasionat de motociclete de mic - a practicat motocros la 16 ani și tot atunci și-a construit singur și prima motocicleta din piese dezmembrate.
Pasiunea s-a transformat în profesie! Valentin este în prezent inginer, cu experiență în cadrul Registrului Auto Român și în numeroase proiecte din domeniul auto.

Simion Asandei

Membru Fondator

Pasionat de moto și membru al clubului Motoveteranilor. De profesie arhitect și membru fondator al Ordinului Arhitecților din România, are ochiul format pentru frumos, așa că se bucură de ceea ce natura oferă în plimbările lungi pe motocicletă.

Ioana Darie

Suport membri

Un zâmbet și o poveste de viață cum rar întâlnești - Ioana este acum expertul nostru în ceea ce privește serviciile financiare și oferă, totodată, suport pentru membrii asociației. Pasionată de moto și proaspăt posesor de permis, descoperă lumea pe două roți alături de întreaga echipă.

Florin Vasiliu

Secretar

Secretar la Clubul Rotary Triumph București, de profesie avocat, pasionat de motociclism și parasailing. Nu este încă un motociclist activ, dar a ales să ne susțină și promite să intre curând în rândul nostru cu ”drepturi depline”.

Feodor Barbu

Cenzor

Moto și bi ciclist, călător, cititor, curios, cabluri, analog? Da.
Ride by wire, ambreiaj hidraulic, traction control, ABS cornering, ecran color, indicator de trepte, parbriz reglabil electric, încălzire în șa, cântar în șa, indicator de presiune în anvelope, suspensie electronică, dual clutch transmission, quick shifter, combinație totală de 250 de moduri de mers, pornire cu telecomandă, intercom, bluetooth? Nu!