Skip to main content
ȘCOALA MOTO LOUIS

Pentru că Moto Louis a înțeles că școala nu ar trebui să se termine odată cu obținerea permisului, aceasta organizează, perioadic, excursii, oferind absolvenților ocazia de a experimenta mersul organizat în grup și în afara orașului, punând la dispoziție asistența tehnică necesară.

Vasile MariusInstructor

01. Despre noi

Una dintre cele mai cunoscute școli din capitală, aceasta a început să învețe pe oameni motociclismul în anul 2013 și are, deja, un palmares de peste 8000 de motocicliști formați, procentul de promovabilitate a primului examen fiind de 86%.

Școala organizează cursurile într-un poligon de peste 3000 m2 asfaltat și are  în dotare motociclete de diverse capacități între 125 și 700 cc.

Aceasta oferă elevilor echipament de protecție complet.

02. Programe de instruire

Moto Louis organizează lunar cursuri de conducere preventivă, mecanică și echipament de protecție, pentru ca, după încheierea cursurilor, elevii să fie cât mai pregătiți pentru viața de motociclist.

Școala are program de luni până duminică, în timpul săptămânii funcționând chiar până la ora 22:00.

03. Instructori

Echipa școlii este una mixtă, din aceasta făcând parte atât instructori cât și instructoare. Aceștia au experiență vastă în domeniu, o parte dintre ei având experiență de peste 20 de ani.

04. Prețuri și servicii

Cat. A, A1 și A2

Preț 1.400lei-2200lei

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Marius Vasile

Adresă

București

Telefon

0723565213