Skip to main content
ȘCOALA LS DRIVING ACADEMY

Instructor Liviu cu 14 ani de experienta in instructorat pasionat de motoare membru activ al comunitatii de motociclisti din Brasov. Instructor Ovidiu de peste 3 ani instructor moto pasionat de tehnologie si tot ceea ce apare nou in lumea motociclismului.

Liviu-George MoarcașInstructor

01. Despre noi

Poligonul școlii are suprafața de 2550 m2 și este acoperită cu plăci de beton, iar motocicletele folosite pentru pregatire sunt urmatoarele: Yamaha YBR 125 (2005), folosită pentru primele ore de pregătire, Suzuki GS 500 (1994), Kawasaki ER-6N (2008).

Echipamentul de protecție pus la dispozitie de școală este alcătuit din cotiere și genunchiere, iar elevul trebuie să se prezinte la orele de pregătire moto cu casca personală și încălțăminte adecvată.

02. Programe de instruire

În primele ore de pregatire elevul să învețe despre comenzile motocicletei și modul de funcționare a acesteia. Dupa familiarizarea cu poziția comenzilor, elevul va efectua niște exerciții de plecare de pe loc, urmată de oprirea în siguranță a motocicletei. Ulterior, elevul va avea de efectuat manevra de mers sinuos, cu schimbarea centrului de greutate de pe partea stângă pe partea dreaptă, mersul cu o singură mână pe ghidon pentru a-și dezvolta abilitățile de echilibru pe motocicletă, iar, la final, proba opturilor îi va dezvolta elevului abilități de schimbare a centrului de greutate în spațiu restrâns.

03. Instructori

Unul dintre instructori este Liviu, cu paisprezece ani de experiență în instrucția de motociclism, pasionat de motoare, membru activ al comunității de motocicliști din Brașov. Celălalt este Ovidiu, de peste trei ani instructor moto, pasionat de tehnologie și tot ceea ce apare nou în lumea motociclismului.

04. Prețuri și servicii

Cat. A și A2

Preț 1.500lei.

Preț 1.300lei (pentru deținătorii de cat. A2).

  • Poligon 20 ore
  • Trafic 6 ore
  • Prezența instructorului și a motocicletei la primul examen

Costuri opționale

Preț individual.

  • Testarea medicală 100lei
  • Testare psihologică 80 lei
  • Oră suplimentara 50lei

Discounturi

… și Gratuități.

  • Gratuit o oră de acomodare și testare
  • Discount pentru grup

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Liviu-George Moarcaș

Adresă

Brașov

Telefon

0742938297