Skip to main content
ȘCOALA ALSAN MOTORSPORT

Cursurile teoretice de introducere în lumea motociclismului și de conducere defensivă, împreună cu cele practice pe motociclete variate de ultimă generație vin în ajutorul cursantului pentru a invata și perfecționa pana la examen mersul în siguranță pe doua roți.

Alin SăndulescuInstructor

01. Despre noi

Cel mai modern poligon și motociclete performante de ultimă generație, unele dintre ele dotate cu ABS și alte sisteme de siguranță pentru a putea experimenta diferențele.

Poligonul școlii este amplasat pe o platformă betonată, cu suprafață de 4000 m2 și este înconjurat de diverse zone special amenajate pentru manevre de perfecționare.

Motocicletele folosite sunt marca Honda cu cilindree de la 125 cm3 până la 650 cm3, un Suzuki SV 650 și un Keeway RKS 125, iar echipamentul oferit spre folosință cursanților este complet, format din cască, geacă, mănuși, genunchiere și cizme. Acesta este pus la dispozitia elevilor care nu au echipament propriu.

02. Programe de instruire

Pe lângă manevrele specifice poligonului pentru examen, școala pune accent pe corectarea poziției pe motocicletă, privire, contravirare, contrabalansare, frânări de urgență, atât pe linie dreaptă cât și pe viraj, abordarea virajelor; toate acestea prin exercitii specifice.

03. Instructori

Instructorul fondator (Alin Săndulescu) cu peste 3000 cursanti in cei peste 10 ani de când activează ca instructor, împreună cu o echipa formata din instructori motocicliști pasionați și cu experiență își dau tot interesul pentru ca elevii sa învețe pentru ei în primul rand și nu doar pentru obținerea permisului.

 

04. Prețuri și servicii

Cat. A, A1 și A2

Preț 2.000lei.

  • Curs de inițiere în domeniul moto
  • Curs de conducere defensivă
  • Curs legislație rutieră
  • 13 ședințe practice în poligon și oraș

Costuri opționale

Preț individual.

  • Ședință suplimentară 150lei
  • Dosar medical 180-250 lei în funcție de clinica unde se efectuează
  • Cost examen 200lei

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Alin Săndulescu

Adresă

Pitești

Telefon

0726330419