Skip to main content
BLACK HELMETS

Black Helmets este bine cunoscut în comunitatea moto ca fiind un club abordabil, care își deschide "ușile" către oameni noi, astfel încât oricine dorește să participe la evenimente sau excursii organizate nu trebuie decât să contacteze pe cineva din club cu intenția de a participa.

Florin Moraru

01.Despre club

Black Helmets este un riding club (RC) a cărui idee s-a înfiripat în 2010. În 2011, Florin Moraru, împreună cu alți câțiva prieteni, au transformat-o în realitate și astfel s-au pus bazele clubului. De atunci și până astăzi, peste 50 de oameni s-au alăturat, iar pentru marea majoritate a membrilor hobby-ul s-a transformat în a doua familie. Născut și crescut în București, Black Helmets este un club axat pe drumețiile de sute și mii de kilometrii cu campare la cort pe cât posibil în locuri umblate sau mai puțin umblate, unde poveștile spuse la focul de tabăra și experiențele împărtășite leagă prietenii și frății.

02. Acțiuni și activități

  • „Operațiunea Mărțișorul” unde membrii clubului împart flori soferițelor cu îndemnul „atenție la motocicliști”
  • „Marș și petrecere – deschidere de sezon ” organizat în fiecare an. Marș care are rolul de a atrage atenția șoferilor că a venit primăvară și motociclistii sunt prezenți în trafic.
  • „Întrunire Moto Mănești” organizată în fiecare an din 2013. Petrecere organizată pentru motocicliști și nu numai în comuna Mănești, județul Dâmbovița.
  • „Marș și petrecere – închidere de sezon ” eveniment festiv care să cinstească un sezon încheiat.
  • Acțiuni de voluntariat: „Bikers for Humanity ” și altele în nume propriu de muncă voluntară sau acțiuni de donații.
  • Începând din anul 2020, au lansat, în parteneriat cu WIMA România și Free Riders, acțiunea ” Martie – luna siguranței pe două roți ” care cuprinde o serie de evenimente și acțiuni menite să crească nivelul de conștientizare a participanților la trafic, automobiliști, motocicliști, scuteriști, bicicliști etc. cu privire la regulile de circulație și conduită în trafic.

03. Profilul membrului Black Helmets

Nu există un profil al membrului Black Helmets. Clubul are în componența lui membri cu activități în domenii diferite, cu vârste diferite și, mai presus, cu motociclete diferite și nivel de experiență diferit. Singura condiție importantă este ca oamenii să se înțeleagă, să învețe unii de la alții și să se bucure de pasiunea pentru motociclism.

04. Cum poți deveni membru

Black Helmets este bine cunoscut în comunitatea moto ca fiind un club abordabil, care își deschide „ușile” către oameni noi, astfel încât oricine dorește să participe la evenimente sau excursii organizate nu trebuie decât să contacteze pe cineva din club cu intenția de a participa. Condițiile pentru a deveni membru sunt simple și de bun simt. În primul rând, trebuie să își exprime dorința să participe la câteva „ieșiri” pentru a se dumiri, atât el, cât și clubul, dacă există compatibilitate. Urmează câteva etape de prospectaj care se pot finaliza cu transformarea în membru.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Cătălin Toma

Adresă

București

Telefon

0785877346