Skip to main content
CLUBUL MOTOVETERANILOR

...suntem mai mult un grup de prieteni...

01.Despre club

Asociația Clubul Motoveteranilor a apărut în 2009 la inițiativa câtorva motocicliști vechi și entuziaști. Inițial, clubul a dorit să adune oameni cu experiență din diverse domenii de activitate, dar cu vechime mare și pasionați de mersul pe două roți, alături de tineri simpatizanți, viitori motoveterani, în dorința de a organiza evenimente, întâlniri, deplasări potrivite intereselor membrilor. Statutul prevedea funcționarea clubului după principii democratice, dar fără șefi, patrimoniu, obligații financiare sau administrative. În timp, interacțiunea inevitabilă cu celelalte cluburi, dar și cerințele ivite în asigurarea călătoriilor, a rezervărilor pentru cazare, au dovedit necesitatea unei reprezentări formale a grupului, capabilă să realizeze contacte oficiale, să garanteze asumarea răspunderii în organizarea adunărilor moto.

02.Acțiuni și activități

În spiritul dorințelor inițiatorilor, se organizează 2-3 întâlniri pe sezon, prima în luna mai, prilej de reîntâlnire cu membrii din teritoriu, în locații situate de regulă în centrul țării. Tot cu această ocazie, se discută și se aprobă programul activităților viitoare, precum și diverse probleme organizatorice. De regulă, a doua revedere (fără să uităm de participări la întâlnirile organizate de alte cluburi) are loc toamna, în condițiile stabilite și votate în prima adunare.

03.Profilul membrului din Clubul Motoveteranilor

Motociclist, motociclistă cu experiență care încă folosește motocicleta, cu vechime de 10-20 ani cat. A, cu spirit de aventură, colegialitate și simțul umorului.

Tipul de motocicletă nu este un criteriu de selecție, dar cerem membrilor să dea dovadă de un comportament responsabil atât în trafic, cât și la întâlnirile moto.

04.Cum poți deveni membru

Clubul Motoveteranilor a apărut în urma unor dezbateri interne, din necesitatea de a avea o „interfață” oficială a unui club independent, cu principii diferite de cele ale cluburilor moto clasice. Drept urmare, suntem mai mult un grup de prieteni și oricine îndeplinește criteriile de mai sus, poate, la cerere, sa devină membru al asociației.

De asemenea, cei cu vechime sub 10 ani, pot deveni membrii simpatizanți.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon