Skip to main content

Conferință de presă "SMAEB 2019"

Descriere
Deschidem sezonul cu o conferință de presă la SMAEB 2019 unde vom prezenta și dezbate proiectele noastre pentru comunitatea moto
Locație
„SMAEB 2019”, Romexpo, București
Data
Vineri, 19 aprilie 2019, ora 11.00
Costuri
Important de știut

Echipa asociației motoADN vă invită să dați startul weekendului în mijlocul motoarelor, la cel mai așteptat eveniment moto an anului – SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente, București – 19-21 aprilie 2019.
motoADN are în acest an un modul dedicat în cadrul SMAEB și va fi acolo pentru a continua să strângă semnături pentru petiția de susținere a extinderii programelor RABLA și RABLA Plus pentru scutere și motociclete noi (www.motoadn.ro).

În cadrul conferinței de presa, organizata de SMAEB pentru deschiderea evenimentului, va fi prezentă și asociația motoADN prin reprezentanții și invitații săi – Dorin CORCHEȘ, Vicepreședinte, A.F.M. – Administrația Fondului pentru Mediu și George-Adrian DINCĂ, Director General, R.A.R. – Registrul Auto Român, ambii invitați fiind reprezentanți ai autorităților care pot avea un rol decisiv în stimularea dezvoltării motociclismului în România
Subiectele discutate vor fi:

  • Valentin CIOBANU, Președinte, motoADN. Prezintă             asociația motoADN și stadiul în care se află proiectul pentru extinderea programelor RABLA și RABLA Plus pentru scutere și motociclete noi. 
  •  Dorin CORCHEȘ, Vicepreședinte, A.F.M. – Administrația Fondului pentru Mediu. Vorbește despre deschiderea AFM față de susținerea oricăror proiecte menite să sprijine dezvoltarea motociclismului în România și despre măsurile care pot fi luate pe termen scurt, mediu și lung în această direcție.
  • George-Adrian DINCĂ, Director General, R.A.R. – Registrul Auto RomânVorbește despre importanța susținerii dezvoltării parcului moto din România și a stimulării achiziției de scutere și motociclete noi.

Vă așteptăm, așadar, la Conferința de Presă care are loc
Vineri, 19 aprilie a.c., de la 11.00
în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO (Bd. Mărăști nr. 65-67), pavilionul B2
În link ul de mai jos puteți descărca comunicatul de presă al SMAEB pe această temă.

Programul de deschidere al evenimentului:
11.00 –  Welcome coffee 
11.15 – Conferința de presă
12.00 – Deschiderea oficială pentru presă

Vă stăm la dispoziție după conferința de presă, dar și întreg weekend-ul, la standul motoADN pentru discuții și interviuri cu reprezentanții asociației.

Detalii despre motoADN și despre proiectul de extindere a programului RABLA găsiți aici!
Petiția online de susținere a extinderii programului RABLA poate fi semnată aici!

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment până joi, 18 aprilie, ora 20.00, la email contact@motoADN.ro sau telefon 0730.390.391

Vă așteptăm,
Echipa motoADN.

De ce ?

Sprijină comunitatea moto și o viață mai bună pentru locuitorii orașelor din România!

Organizator

Moto ADN

Ediția eveniment

MotoADN participă pentru prima oară la Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București