Skip to main content
DANUBIAN RIDERS

Nu căutăm să fim cât mai mulți, ci ne bazăm pe o valoare individuală comună

01.Despre club

Danubian Riders RC a fost înființat în anul 2010 cu membri din Brăila și Galați. Așa cum era de așteptat, a inclus destul de curând în rândurile lui și membri din București. DNR este un club care se bazează pe prietenie și respect. ”Nu căutăm să fim cât mai mulți, ci ne bazăm pe o valoare individuală comună.”

02.Acțiuni și activități

De-a lungul existenței sale, DNR a întreprins o serie de acțiuni de întrajutorare a copiilor nevoiași, acțiuni de ecologizare si nu numai, din care amintim:

  • Colaborarea cu Organizația suedeză pentru ajutor umanitar individual, Centrul de zi și centrul rezidențial pentru copii și tineri cu dezabilități;
  • Colaborarea cu Grădinița nr. 1 din comuna Ciolănești în cadrul acțiunii „Danubian Xmas”;
  • Colaborarea cu Grădinița din comuna Grădina în cadrul acțiunii „Moșul vine la Grădina”;

Colaborarea cu comuna Grădina în cadrul acțiunii „Oameni pentru Natura”

03.Profilul membrului Danubian Riders

Membrii DNR sunt oameni pasionați de motociclete, plimbări, distracție, dar care, în același timp, dau dovadă de implicare, devotament și ajutor în acțiunile întreprinse de club.

Nu am căutat să avem membri care au o anumită experiență moto, am considerat că experiența acumulată în cadrul plimbărilor noastre este una benefică oricărui motociclist, aceste plimbări realizându-se în cele mai sigure condiții pentru participanți, Road Captain și Tail Gunner fiind motocicliști experimentați.

Motocicletele membrilor noștri sunt de toate tipurile: speed, cruiser, chopper, custom, etc.

04.Cum poți deveni membru

Putem fi găsiți pe Facebook sau prin oraș (atunci când vremea o permite). Ca un motociclist să devină membru DNR, trebuie să petrecem un timp împreună și să ne cunoaștem reciproc, să ne asigurăm că împărtășim aceeași pasiune pentru motociclete și, evident, să devenim prieteni, iar ca sa păstrăm tradiția filmelor americane, va trece și printr-o perioada de „Prospect”.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă

Brăila

Telefon