Skip to main content

Deschidere sezon moto – Sighetul Marmației

Descriere
Din 2010, clubul Border Riders organizează deschiderea noului sezon moto printr-un eveniment la care iau parte și cluburile prietene din zonă.
Locatie
Platoul Curtea Veche din Sighetul Marmației
Data
8 mai 2021, ora 12:00
Costuri

Gratuit

Important de știut

Deschiderea noului sezon moto de către cluburile din nordul țării (Maramureș, Satu Mare, Bihor, Sălaj) – Ediția a X-a

Organizator: Border Riders – Sighetul Marmației

Participare: Membri ai cluburilor Nord 6Riders, Rock N`Road, Dust Bikers, Eagle Bikers, Hawks, Black Eagle, Invictus, Meses Moto Club și toți motocicliștii care vor să se alăture evenimentului.

Din 2010, clubul Border Riders organizează deschiderea noului sezon moto printr-un eveniment la care iau parte și cluburile prietene din zonă.

Robert TURDA, reprezentantul Border Riders declară că acest eveniment are ca scop, înainte de orice, creșterea gradului de conștientizare a faptului că motocicliștii încep să iasă cât mai mulți în trafic odată cu deschiderea sezonului.

Acest lucru trebuie să ducă, prin reluare constantă a mesajelor, la o scădere a numărului de incidente în trafic ce implică motocicliști.

Evenimentul începe la ora 12.00 cu o expoziție moto pe platoul Curtea Veche din Sighetul Marmației. Motocicliștii vor fi acolo pentru oricine vrea să afle mai multe despre motocicletele lor sau despre ce înseamnă viața de motociclist.

De la ora 14.00, se va desfășura o paradă moto pe principalele artere ale orașului, aceasta încheindu-se la Grădina Morii la ora 15.00.

De ce ?

Pentru creșterea gradului de conștientizare a faptului că motocicliștii încep să iasă cât mai mulți în trafic odată cu deschiderea sezonului.

Organizator

Border Riders – Sighetul Marmației

Editia eveniment

În acest an are loc ediția a X-a a evenimentului

Află mai multe detalii, direct de la sursă!

Pagină eveniment