Skip to main content
DESMO OWNERS CLUB

Pe toți ne unește pasiunea pentru Ducati

Cristinel BărbulescuPreședinte

01.Despre club

DOC București reunește posesorii de Ducati, din România. Este clubul celor care iubesc această marcă, se identifică cu ea și cu motocicletele ei.

Clubul a apărut în București, în 2014,  fiind susținut de dealer-ul Ducati, din București.

În prezent, clubul are aproximativ 100 de membri. Atât valorile noastre, cât și obiectivele, sunt strâns legate de Safety Ride &  Fun  – Sharing our Passion and Care și marca Ducati.

02.Acțiuni și activități

Mergem cu motocicletele Ducati, ne bucurăm de călătorii și  promovăm locurile frumoase vizitate, legate de istorie și de turism. În peste 6 ani de existență a clubului am reușit să:

  • Organizăm călătorii, prin care am parcurs mii de km, în țară, dar și în afara țării, respectiv la World Ducati Week (WDW) – o grandioasă întâlnire moto, organizata din doi în doi ani în Italia și la cursele moto din GP în cadrul tribunei Ducati de la Brno.
  •  Organizăm zeci de întâlniri, în care ne bucurăm de poveștile și peripețiile moto, în stil italian, în jurul unei felii de pizza și a unui pahar de vin. Am susținut echipa Ducati Moto GP și în fața televizoarelor, cu pasiune, alături de alți prieteni motocicliști, din alte cluburi moto.
  • Participăm la organizarea Ducati Track Day, prin care Ducati România a adus pe pistele din România cunoștințele Ducati Riding Experience (DRE) cu piloți profesioniști de la Ducati, la care au avut acces în mod gratuit toți posesorii de Ducati.
  • Organizăm acțiuni de caritate- Ducati Charity Ride prin care ne-am bucurat să oferim  ajutor și susținere copiilor din centrele de plasament și celor cu dizabilități.

03. Profilul membrului nostru

Pe toți ne unește pasiunea pentru Ducati. Avem membri cu vârste diferite, cu experiență diferită și cu motociclete diferite.  Încercăm să păstrăm individualitatea fiecărui posesor de motocicletă, astfel încât să fie plăcut pentru toata lumea. Întotdeauna punem pe primul loc siguranța mersului pe 2 roți, pornind de la starea motocicletei, revizii la zi, experiența motociclistului – mersul în grupuri mai mici organizate pe clase de viteză.

04. Cum poți deveni membru

Un motociclist care dorește să fie parte din DOC București, trebuie sa fie posesorul unei motociclete marca Ducati.  Nu înseamnă că toți posesorii de Ducati sunt însă implicit membrii ai clubului.

Apartenența la Club este o acțiune benevolă și liber exprimată de fiecare în parte. Solicitarea de înscriere în club se face prin intermediul site-ului sau a aplicației mobile myDucati. Un al doilea pas este cunoașterea reciprocă pentru a avea un minim de informații.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Cristinel Bărbulescu

Adresă

București

Telefon

0728DUCATI