Skip to main content
DOOMSTRIKER LEMC

Educaţia este un factor determinant în dezvoltarea motociclismului în România

01.Despre club

Doomstriker este un Club de motociclism Law Enforcement tradiţional, fondat în Italia, în 2013, şi care se bucură de recunoaştere internaţională şi un avânt puternic în comunitate, astfel că, astăzi, se regăseşte şi în România, cu 3 chaptere (Muntenia, Crişana, Transilvania), urmând şi un al patrulea luna viitoare (Dobrogea).

02.Acțiuni și activități

Încă de la început ne-am orientat către calitatea membrilor în detrimentul „cantităţii”. Obiectivele noastre sunt diverse, de la întâlniri de socializare cu alte cluburi moto până la acțiuni umanitare şi de sprijin.

Suntem implicați în activităţi în folosul comunităţilor, în parteneriat cu alte LEMC-uri, precum Night Ravens LEMC. Sunt acțiuni de educaţie rutieră şi civică, prin care promovăm valorile morale şi bunul simţ în relaţiile cu ceilalţi participanţi la trafic.

Educaţia este un factor determinant în dezvoltarea motociclismului în România. Doomstriker LEMC, prin prisma membrilor săi, încearcă să creeze acea punte de legătură între toţi participanţii la trafic şi comunitatea moto, promovând bunul simţ şi spiritul civic, astfel încât respectul reciproc să fie literă de lege.

03.Profilul membrului Doomstriker

Motociclistul Doomstriker este un om integru, cu spirit civic, de ţinută morală, altruist, şi, nu în ultimul rând, cu o conduită ireproşabilă în societate. Vârsta medie în club este de 35 ani. Suntem polițiști, jandarmi, cadre militare, dar nu numai. Avem motociclete și experiență moto diverse, acestea nereprezentând criterii de intrare în club.

04.Cum poți deveni membru

Doomstriker este dedicat cadrelor active sau în retragere, dar şi civililor ce îşi desfăşoară activitatea sub instituţii care lucrează cu efectele legii ori persoane eligibile care preţuiesc şi promovează aceste calităţi.

Pot să ni se alăture toți cei care poartă sau au purtat uniforma, dar și cei care au alte locuri de muncă și care preţuiesc valorile onestității în viața și munca lor.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon