Skip to main content
FREE BIKER ALLIANCE

Nu suntem un club, am putea spune că suntem un non-club, în realitate suntem o alianță de motocicliști liberi, uniți sub același simbol al libertății.

01.Despre club

FBA 621 WORLD – Free Biker Alliance alianță internațională de motocicliști. Această mare „familie” cuprinde membrii din 52 de țări de pe toate continentele: Belgia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, România, Danemarca, Norvegia, S.U.A, Mexic, Brazilia, Australia, etc.

Numărul membrilor alianței FBA World este dificil de precizat, datorită faptului că nu există nicio contribuție sau obligație față de aceasta!

Sloganul acestei alianțe este „NO CLUB – NO RULES – JUST RIDE”! principiul de bază fiind să nu datorezi nimănui nimic, să oferi onoare și respect pentru a primi ceea ce oferi!

FBA621Romania a luat ființă acum patru ani, iar în prezent, în România, suntem în jur de 200 de membrii din toate zonele țării! Suntem o frumoasă familie și sperăm că în acest an ne vom revedea cât mai des!

Nu suntem un club, am putea spune că suntem un non-club, în realitate suntem o alianță de motocicliști liberi, uniți sub același simbol al libertății.

02.Acțiuni și activități

Activitățile noastre sunt în principal reuniuni și ieșiri cu motocicletele la întâlniri locale și naționale, ne dorim și internaționale, întâlniri ce variază în funcție de mărimea grupurilor care s-au format.

Căutăm să fim o familie moto prin care să înfrumusețăm imaginea comunității moto din România, demonstrând că suntem capabili de fraternitate, onoare și respect pentru orice iubitor de motociclete, neținând cont de apartenența fiecăruia la cluburile moto din România!

03.Profilul membrului Free Biker Alliance

În familia noastră sunt, în general, motocicliști și motocicliste care nu doresc să intre într-o structură ierarhică, sunt oameni cu caracter independent și care nu se lasă influențați și decid fiecare cum se pot implica în cadrul alianței noastre, în funcție de dorințele și posibilitățile lor.

Am avut membrii care au renunțat la vestă și statutul de membru al alianței noastre, deoarece este destul de dificil să afișezi in public un comportament demn de FBA621Romania!

Vârsta nu contează, experiența moto vine de la sine când ești un împătimit al motocicletei, iar motocicleta folosită variază în funcție de plăcerea fiecăruia, de modelul dorit și confortul oferit!

04.Cum poți deveni membru

Oricine poate adera la alianța noastră, însă există câteva reguli morale ce trebuie îndeplinite! Pe lângă faptul că persoana respectivă trebuie să dețină o motocicletă și să aibă permis de conducere categoria „A”, trebuie să dea dovadă de bun simt, să evidențieze un caracter puternic și capacitate de a etala o imagine pozitivă în rândul comunității moto, de aceea „cântărim” imaginea și comportamentul celui dornic să adere în această alianță!

Ne puteți găsi pe Facebook la pagina  FBA-621 Romania unde împărtășim opinii, postări moto, bucurii trăite călare pe motociclete și nu numai…

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon