Skip to main content
FREE RIDERS

În lumea moto, dacă vrei să primești respect, trebuie să știi să-l și oferi.

01.Despre club

Free Riders RC s-a înființat în 2010, în București. Scopul nostru este promovarea motociclismului prin educarea constantă a participanților la trafic, fie ei pe două sau pe patru roți.

Încurajăm, de asemenea, viitorii motocicliști să dea dovadă de responsabilitate rutieră și să ofere respect tuturor partenerilor de drum.

Am căutat mereu să îmbinăm utilul cu plăcutul – iar când există pasiune, niciun proiect nu reprezintă o corvoadă, ci un motiv de bucurie.
Ca număr, suntem îndeajuns de mulți încât să putem duce la bun sfârșit orice ne-am propune.
Valori și obiective… Moise ar da like, dar avem plăcuța noastră de lut virtuală după care ne ghidăm. Cele mai importante sunt bunul simț și respectul. Mai mult decât orice studii, pregătiri sau poziție socială. Suntem egali și, în raport cu ceilalți, niciodată nu considerăm pe cineva mai prejos și nici nu ne considerăm inferiori. În lumea moto, dacă vrei să primești respect, trebuie să știi să-l și oferi.

02.Acțiuni și activități

În 11 ani de existență, avem un portofoliu bogat de activități de la conștientizare rutieră, acțiuni caritabile desfășurate în beneficiul celor defavorizați social, până la organizarea de festivaluri și evenimente muzicale.

Mâini pentru Mâine este campania noastră umanitară, începută în 2011. Am ajutat de-a lungul celor peste 15 ediții bătrâni, orfani, persoane cu dizabilități fizice sau psihice, copii, familii cu nevoi, pentru a arăta că, indiferent de pasiuni, putem da dovadă de solidaritate. Încercăm să fim oameni care ajută oameni;

Iubim 2 Roți este festivalul nostru anual, care și-a deschis pentru prima data porțile în primăvara lui 2013. Este cel mai mare eveniment muzical cu specific moto din București și împrejurimi, dedicat iubitorilor de muzică bună, motociclete, scutere și biciclete.

03.Profilul membrului Free Riders

Suntem un mix frumos. De la tineri iubitori de motociclete care sunt în curs de obținere a permisului, sau cu puțină experiență pe două roți, la dinozauri trecuți prin viață, prin glaciațiuni și impactul cu asteroizi sau cu asfaltul (nu mereu uscat). Profesiile sunt variate. Avem mecanici, ingineri, graficieni, artiști, antreprenori și liber profesioniști, IT Geeks și oameni care mânuiesc dalta, pensula sau îmblânzesc fierul sau lemnul. Frați care călăresc naked-uri, sportive, choppere, cruisere, adventure sau touring. Dincolo de vârstă, profesie sau tipul de motocicletă, avem ceva ce ne unește: același patch, aceeași pasiune.

04.Cum poți deveni membru

Primul pas al unei eventuale alăturări este cunoașterea reciprocă – începând printr-un simplu noroc, o strângere de mână și continuând cu o perioadă de descoperire și învățare. Ca majoritatea proceselor din interiorul unui club, este același cu începutul oricărei prietenii, însă cu câteva particularități adăugate.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă

București

Telefon

0773874148