Skip to main content
GREEN KNIGHTS ROMÂNIA I

Împreună cu prieteni din alte cluburi moto, participăm la acţiuni caritabile, precum şi la acţiuni ale asociaţiilor militare pentru omagierea eroilor neamului şi recunoaşterea meritelor personalului militar, care îşi desfăşoară activitatea în ţară şi în teatrele de operaţiuni.

Marius Mihai CiucanuPreședinte

01.Despre club

Green Knights România – Military Motorcycle Club a apărut în decembrie 2018, Anul Centenar, şi cuprinde în rândurile sale motociclişti militari activi sau în rezervă, precum şi civili angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale. Facem parte din marea familie internațională Green Knights, formată în 1999, dar recunoscută în anul 2000.

Green Knights România a apărut pe 1 decembrie 2018, primul chapter fiind înfiinţat în Bucureşti – Green Knights România 1 Military Motorcycle Club (GK RO 1 MMC), la puţin timp după aceea luând fiinţă chapterul din Cluj  – Green Knights România 2 Military Motorcycle Club (GK RO 2 MMC) şi apoi în Craiova – Green Knights România 3 Military Motorcycle Club (GK RO 3 MMC). În prezent, avem aproximativ 40 de membri la nivel naţional.

02.Acțiuni și activități

Împreună cu prieteni din alte cluburi moto, participăm la acţiuni caritabile, precum şi la acţiuni ale asociaţiilor militare pentru omagierea eroilor neamului şi recunoaşterea meritelor personalului militar, care îşi desfăşoară activitatea în ţară şi în teatrele de operaţiuni.

Fiind militari, având timpul limitat, nu ne-am propus să fim un club moto cu acţiuni preponderent umanitare, dar acoperim şi această latură a sufletului nostru mai puţin vizibilă de militari şi de motociclişti.

03.Profilul membrului Green Knights

Membrii trebuie să întrunească două criterii importante: să fie militari şi să fie motociclişti. Următorul criteriu important pe care trebuie să-l aibă un viitor cavaler este să aibă o conduită exemplară în comunitatea moto şi societate, să respecte regulamentul de funcţionare al clubului şi să reprezinte clubul cu mândrie la toate acţiunile la care acesta participă.

Nu sunt limitări impuse de experienţa moto sau tipul de motocicletă folosit, la fiecare plimbare moto pe care o facem ţinând cont de experienţa şi puterea motorului fiecărui membru, având grijă ca fiecare participant să se simtă în siguranţă, în largul său.

În ceea ce priveşte vârsta, pot spune că avem membri în club care încă sunt pe „băncile şcolii” fiind elevi sau studenţi în instituţiile militare de învăţământ, dar şi pensionari militari, care au o viaţă activă.

04.Cum poți deveni membru

Doar dorința de a fi un „purtător de vestă”, în special al „culorilor” Green Knights, nu este suficientă. Potenţialii membri trebuie să facă dovada, în timp, că îşi doresc într-adevăr acest lucru participând la acţiunile clubului.

Toți cei care doresc sa ni se alăture ne pot găsi pe Facebook  – Green Knights România 1, pentru zona Bucureşti, Green Knights România II MMC pentru zona Cluj şi Green Knights România 3 pentru Craiova – şi pe Instagram, sau se poate lua legătura direct cu:

  • Ciucanu Marius Mihai, Preşedinte şi fondator  Green Knights România 1
  • Barbaru’, Vice Preşedinte şi fondator Green Knights România 1.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Marius Mihai Ciucanu

Adresă

București

Telefon

0741012852