Alătură-te motoADN și fii parte din schimbare!

Semnătura TA dă putere petițiilor pentru dezvoltarea motociclismului!

Alege să devii membru VOLUNTAR!

Schimbarea se poate face doar prin eforturi comune.
Avem nevoie măcar de semnatura ta, atunci când ne sunt cerute liste de susținători ai proiectelor de promovare a motociclismului în România.

/

Înscrie-te ca membru voluntar ca să poți susține proiectele noastre pentru comunitatea moto și poți beneficia de numeroase avantaje.

Dacă timpul sau alte impedimente nu îți permit să fii voluntar, ai oricând varianta donațiilor la dispoziție pentru susținerea proiectelor.

Asistență juridică – GRATUIT

Dacă ești într-un impas și nu știi cum trebuie înțelese anumite aspecte juridice, acest serviciu îți vine în ajutor.

Asistență rutieră

Tu unde suni în caz de accident sau defecțiune tehnică?
Acest serviciu gratuit este disponibil 24/24, 7 zile pe săptămână. Noi ne ocupăm de logistică, iar tu plătești serviciile de intervenție. Ca membru motoAND, ai parte de costuri negociate special pentru tine.

Asigurare moto avantajoasă

Nu uita nici o clipă că riscul de care te ferești cel mai tare se poate produce ... în acel moment, doar o asigurare bună te poate ajuta.
Un pachet de asigurări adaptate nevoilor tale îți oferă cel mai bun raport calitate-preț. Poți alege din recomandările noastre pentru polițe CASCO, asigurări de accidente persoane sau de răspundere civilă.
Asigurarea RCA este obligatorie, iar dacă alegi recomandarea noastră, o mica parte din ceea ce plătești va reprezenta o donație pentru asociație. Vei susține astfel, indirect, proiectele motoADN.

De ce să te implici?

De ce să susții  un ONG?

1. Pierzi ore importante din viață în trafic … Poți alege să te resemnezi și să continui așa, sau poți alege să te implici în proiecte care, pas cu pas, pot schimba lucrurile! Vino alături de noi pentru proiectele în care credem cu toții!

2. Schimbarea nu poate fi făcută decât prin eforturi comune ale oamenilor care cred cu adevărat într-o cauză. Fiecare poate ajuta – cu timpul său, cu o contribuție financiară sau măcar cu o semnătură atunci când poate face diferența.
Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai eficienți.