Skip to main content
motoadn voluntar
Alătură-te motoADN și fii parte din schimbare!

Înscrie-te și dă putere acțiunilor noastre pentru dezvoltarea motociclismului!

Alege să devii VOLUNTAR motoADN!

Schimbarea se poate face doar prin eforturi comune.
Avem nevoie de susținerea ta pentru a avea resursele financiare și umane necesare acțiunilor de promovare și de protejare a motociclismului.

Doar împreună putem face mai mult pentru motociclism în România. Te inivtăm să te alături celor care au ales să se înscrie în motoADN.

Înscrie-te ca voluntar ca să poți susține proiectele noastre pentru comunitatea moto. Vocea ta va fi auzită și putem să ne dezvoltăm împreună. Apreciem efortul tău și încercăm să îți dăm acces preferențial la o rețea cât mai mare de parteneri.

Vocea ta poate fi Auzită

Opiniilor tuturor contează pentru noi. Acțiunile sunt decise însă în funcție de resurse financiare și umane. Fii alături de noi și înscrie-te ca voluntar.

Asistență tehnică

Tu unde suni în caz de accident sau defecțiune tehnică?
Acest serviciu gratuit este disponibil 24/24, 7 zile pe săptămână. Noi ne ocupăm de logistică, iar tu plătești serviciile de intervenție. Ca voluntar motoAND, ai parte de costuri negociate special pentru tine.

Asigurare moto avantajoasă

Nu uita nici o clipă că riscul de care te ferești cel mai tare se poate produce ... în acel moment, doar o asigurare bună te poate ajuta.
Un pachet de asigurări adaptate nevoilor tale îți oferă cel mai bun raport calitate-preț. Poți alege din recomandările noastre pentru polițe CASCO, asigurări de accidente persoane sau de răspundere civilă.
Asigurarea RCA este obligatorie, iar dacă alegi recomandarea noastră, o mica parte din ceea ce plătești va reprezenta o donație pentru asociație. Vei susține astfel, indirect, proiectele motoADN.

De ce să te implici?

De ce să susții  un ONG?

1. Pierzi ore importante din viață în trafic … Poți alege să te resemnezi și să continui așa, sau poți alege să te implici în proiecte care, pas cu pas, pot schimba lucrurile! Vino alături de noi pentru proiectele în care credem cu toții!

2. Schimbarea nu poate fi făcută decât prin eforturi comune ale oamenilor care cred cu adevărat într-o cauză. Fiecare poate ajuta – cu timpul său, cu o contribuție financiară sau măcar cu o semnătură atunci când poate face diferența.
Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai eficienți.