Skip to main content
MOTO MUȘATINII RC

Unul din numitorii comuni ai membrilor este filantropia, dorința și punerea în practică a nevoii de a-i ajuta pe cei sărmani

01.Despre club

Clubul Moto Mușatinii RC Roman a fost înființat în 23 noiembrie 2018 în orașul Roman, județul Neamț. Obiectivul său este de a promova o imagine autentică a motociclismului, pentru a îndepărta ideea preconcepută conform căreia a fi motociclist echivalează cu „donator de organe”.

Unul din numitorii comuni ai membrilor este filantropia, dorința și punerea în practică a nevoii de a-i ajuta pe cei sărmani. Pornind de la această idee, am reușit să ajutăm, cu diverse bunuri necesare traiului zilnic, sute de copii și zeci de familii. În acest scop promovăm, de asemenea, campanii de donare de sânge folosind metoda exemplului personal, iar bonurile primite le investim în aceste cauze.

02.Acțiuni și activități

Chiar în prezent desfășurăm o amplă campanie de mediatizare și întrajutorare pentru construirea unei case de care să se bucure Moroșanu Vlăduț, în vârstă de 22 ani, cu distrofie musculară Becker. În prezent, acesta locuiește împreună cu mama lui într-un spațiu provizoriu. Am reușit să adunăm ceva materiale de construcții și sperăm ca în două – trei săptămâni să începem construirea casei. Având în vedere că este un proiect de suflet în care s-au investit nu numai lucruri materiale, ci și trăiri, pentru clubul Moto Mușatinii ducerea la bun sfârșit a proiectului reprezintă una din cele mai mari realizări. Tânărul locuiește în satul Oniceni la aproximativ 25 km de orașul Roman.

Pe lângă club, anul acesta am înființat și asociația non-profit Moto Mușatinii, pentru cei care vor să ni se alăture în campanii umanitare.

Pe lângă acțiunile umanitare, începând cu anul 2017 şi până în 2020 am organizat anual o campanie de prevenire a accidentelor în rândul motocicliștilor și nu numai, cu denumirea „Alege Viața”. În cadrul evenimentelor campaniei suntem ajutați de Serviciul de Ambulanță Roman, Detașamentul de Pompieri Roman, SMURD şi Poliția Rutieră Roman. La fiecare ediție se fac simulări de accidente și se prezintă intervenții ale echipelor specializate care demonstrează „pe viu” cum se procedează în astfel de situații.

03.Profilul membrului Moto Mușatinii

În momentul de faţă, avem 12 membri: Cornel, 67 ani, pensionar MapN; Sebastian, 51 ani, SMURD; Florin, 47 ani, Romgaz;     Marin, 42 ani, Serviciu Ambulanță; Sorin, 42 ani, antreprenor; Ciprian, 40 ani, inginer; Lucian, 40 ani, preot, director fundație; Bogdan, 30 ani, polițist; Andrei, 31 ani, Anglia;    Alex, 28 ani, fizioterapeut; Edy, 28 ani, BWM Moto; Ionel Grecu, 56 ani, Președinte Club Moto Mușatinii.

04.Cum poți deveni membru

Pentru a fi membru în clubul nostru trebuie să fii posesor de permis de conducere categoria A, să deții motocicletă și să te regăseşti în idealurile și obiectivele noastre.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Ionel Grecu

Adresă

Roman

Telefon

0751402130