Skip to main content

Petiție deschisă!

Eliminarea obligației de a avea stingător de incendiu, două triunghiuri reflectorizante și trusă medicală în cazul motocicletelor și mopedelor

Semnează petiția

Solicităm Parlamentului României și Ministerului de Interne să excludă motocicletele și mopedele de la aplicarea prevederilor art. 8 din Ordonanța de urgență nr 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Solicităm, astfel, eliminarea obligativității de a avea pe motocicletă pachetul de siguranță compus din: stingător de incendiu, două triunghiuri reflectorizante și trusa medicală.

Masina-nu-este-moto-motoadn

Susțin Petiția pentru modificarea art 8 din Codul Rutier

Completează și trimite formularul de mai jos pentru a susține Petiția de excludere a motocicletelor și mopedelor de la aplicarea prevederilor art. 8 din Codul Rutier.

Petiția va fi trimisă către Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor și către comisiile de transport din Camera Deputaților și Senatul României.

Ne-am propus să strângem 5.000 de semnături

Alătură-te și tu acestui demers votează petiția!

De ce avem nevoie de datele dumneavoastră? 
În strângerea de semnături pentru această petiție, colectăm doar informațiile strict necesare pentru ca aceasta să devină un instrument eficient în promovarea petiției lansate de motoADN.
Ce facem cu aceste date personale ?
Colectăm, stocăm și folosim informații personale, fără a le vinde, închiria sau folosi în interesul unor terțe părți. Datele vor fi folosite pentru a confirma semnătura dvs, dacă va fi cazul,  și pentru a vă informa despre evoluția prezentei petiții,

De ce date avem nevoie și cat timp le păstrăm?

Datele salvate sunt cele furnizate atunci când completați formularul online, respectiv, numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele sunt păstrate 60 de luni de la închiderea petiției.
Alătură-te schimbării pe două roți!

Vă mulțumim! ...
și continuăm să numărăm!

Elemente din textul petiției:

Invită-ți prietenii de călătorie să semneze și ei!