Petiție deschisă!

Tichet RABLA pentru scutere și motociclete noi

Solicităm Administrației Fondului de Mediu să extindă acoperirea programului RABLA, astfel încât tichetele să poată fi folosite și la achizitia de scutere și motociclete noi. Până acum, programul a fost extins de la autoturisme la autoutilitare și de la persoane fizice la persoane juridice. Considerăm că a venit momentul să fie extins și la achiziția de scutere și motociclete noi! O astfel de măsură va duce la dezvoltarea deplasării pe 2 roți în România.

Susțin Petiția pentru extinderea programului RABLA!

Completează și trimite formularul de mai jos pentru a susține Petiția de extinderea programului RABLA pentru scutere și motociclete noi. Petiția va fi trimisă către Autoritatea de Mediu împreună cu scrisori de intenție ale importatorilor, menite să susțină adresa depusă la începutul acestui an.

Confirm

prin trimiterea acestui formular sustin Petitia "O masina pentru o motocicleta". Organizatorul petitiei ma poate contacta prin email pentru confirmarea prezentului vot. Am luat la cunoștință de prevederile Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal
De ce avem nevoie de datele dumneavoastră? 
În strângerea de semnături pentru această petiție, colectăm doar informațiile strict necesare pentru ca aceasta să devină un instrument eficient în promovarea proiectului lansat de motoADN – extinderea programului RABLA pentru scutere și motociclete noi. 
Ce facem cu aceste date personale ?
Colectăm, stocăm și folosim informații personale, fără a le vinde, închiria sau folosi în interesul unor terțe părți. Datele vor fi folosite pentru a confirma semnătura dvs, dacă va fi cazul,  și pentru a vă informa despre evoluția petiției,

De ce date avem nevoie și cat timp le păstrăm?

Datele salvate sunt cele furnizate atunci când completați formularul online, respectiv, numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele sunt păstrate 24 de luni de la închiderea petiției.
Alătură-te schimbării pe două roți!

Vă mulțumim! ... și continuăm să numărăm!

Ne-am propus să strângem 3.000 de semnături și am atins targetul în doar 3 zile! Am fost surprinși de impactul puternic al acestui demers. Numărul de motocicliști dornici să folosească programul RABLA este mult mai mare decât am estimat noi.
Haideți să arătăm că suntem mulți și ca ne dorim ca acest demers să prindă viață!

Până acum au semnat:
7317

Invită-ți prietenii de călătorie să semneze și ei!

Petiția rămâne deschisă până la agrearea formei finale a programului RABLA pentru motociclete și scutere!

Petiție deschisă!

Tichet RABLA pentru motociclete/scutere.

Prin acest demers, motoADN solicită Agenției de mediu să ia în considerare creșterile piețelor de motociclete și scutere noi și rulate și să accepte extinderea programului RABLA la achiziția de autovehicule pe 2 roți.

Vânzările de motociclete și scutere se dublează de la un an la altul! Este esențial să acționăm acum pentru impulsionarea creșterii sănătoase a parcului format din acest tip de vehicule!

alatura-te motoADN si fii parte din schimbare

Inscrie-te ca

Membru Beneficiar

Beneficii

Asistență rutieră – GRATUIT

Cardul de benzină – GRATUIT

Asistență juridică – GRATUIT

Cursuri de perfecționare

Asigurare moto avantajoasă

Vreau sa devin Membru Beneficiar