Skip to main content
Ride & Ride MF

Obiectivul nostru este dezvoltarea Emergency Ride&Ride ca exemplu de fenomen care se poate contura când o poveste de grup devine un suport valoros pentru toți participanții la trafic pe 2 roți.

01.Despre club

Ride&Ride este înființat în anul 2019. Numără la acest moment pe canalele de Telegram peste 3.000 de membri, iar pe Grupul de Facebook peste 9.300 membri.

Obiectivul nostru este dezvoltarea Emergency Ride&Ride ca exemplu de fenomen care se poate contura când o poveste de grup devine un suport valoros pentru toți participanții la trafic pe 2 roți. Un eveniment este sesizat și anunțat pe canelele de Telegram, iar cel mai apropiat motociclist intervine în sprijinul celui care are o problema . Discutăm de probleme tehnice și de accidente pe care un motociclist le poate întâmpina în trafic.

Îi acordam suportul la fața locului, iar ulterior putem să-i acordam suportul cu ajutorul platformei Ride&Ride, care este oferită gratuit pentru a transporta motocicleta.

02.Acțiuni și activități

Emergency Ride&Ride

Grupul Emergency Ride&Ride este format din medici, asistenți și mecanici moto care și-au oferit disponibilitatea și răspund apelurilor motocicliștilor căzuți sau rămași în drum din cauza unei probleme tehnice.

Pe parcurs, am format o structură de membri de tip Admin, care se implică în mod activ și real în evenimentele motocicliștilor, în modul de organizare și funcționare. Emergency Ride&Ride nu este un business, este construit pe acțiuni de tip voluntariat întreprinse de toți membri activi ai grupului .

Fiecare eveniment are particularitatea sa. În cazul accidentelor grave, suportul acordat se oferă strict legat de starea tehnică a motocicletei, a ridicării și depozitării acesteia. În privința motociclistului căzut, autoritățile sunt cele care își fac datoria.

Ride&Ride Events

Pentru a evita problemele din trafic, Ride&Ride promovează motociclismul responsabil și conducerea preventivă. Foarte mulți motocicliști începători sunt îndrumați și însoțiți de motocicliști experimentați în primele lor ieșiri pentru a rula în condiții de siguranță și a câștiga încredere în trafic. În cadrul evenimentelor organizate, grupul oferă sfaturi tehnice, informații despre prevenție, conduita preventiva, derulate împreună cu Brigada Rutieră a Poliției Române și informații despre acțiunile de mentenanță necesare unei motociclete pentru a putea circula în condiții optime.

Evenimentele caritabile efectuate pentru case de copii sau persoane aflate în dificultate.

03.Profilul membrului Ride & Ride

Sunt încântat să vad că avem posesori de toate tipurile de motociclete, fie care sunt sportive, choppere sau altele.

Profesional, avem membri din toate domeniile – fie că vorbim de zona medicală, apărare, poliție sau segmentul privat.

04.Cum poți deveni membru

Trebuie doar să-și dorească să participe alături de ceilalți la acțiunile grupului, la evenimentele grupului. Menționez că toate aceste evenimente sunt efectuate sub formă de voluntariat.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon