Skip to main content
SUFLET CU 2 ROȚI

...numai o aventură te poate scoate din zona de confort și astfel, forțat să faci față multor situații mai mult sau mai puțin intense, duce la o maturizare, o cunoaștere de sine mai profundă

01.Despre club

Asociația a apărut cu scopul de a inspira și de a ajuta motocicliștii care vor să plece într-o aventură – pe alt continent sau în țară. Ideea este că numai o aventură te poate scoate din zona de confort și astfel, forțat să faci față multor situații mai mult sau mai puțin intense, duce la o maturizare, o cunoaștere de sine mai profundă. Pe scurt, duce la dezvoltarea personală a fiecărui individ care pleacă în aventură. Toate experiențele acestea se duc direct în suflet, făcându-ți viața mai frumoasă. De aici și logo-ul nostru: Suflet cu 2 Roți – Pleacă în Aventură! Asociația există din 2018 și până acum am sprijinit aventurieri români în Asia, Africa și Europa. Lucrăm cu orice motociclist care vrea ceva nou, vrea să își cunoască limitele și vrea să facă acest lucru din șaua motocicletei.

02.Acțiuni și activități

Noi vrem să îi sprijinim pe aventurieri să ajungă acolo unde își propun, iar acest lucru presupune ca noi(mentorii) să fim la curent cu ce se întâmplă în zona respectivă, cerințele la capitolul acte, vize medicale, ce trasee se recomandă, ce dotări speciale necesită motocicleta, cum este cu benzina, cazarea și mâncarea, asigurarea – atât a persoanei, cât și a motocicletei. Trebuie să știm cum îți trimiți motocicleta acolo dacă este cazul, ce echipamente sunt necesare, ce cunoscuți avem în zona respectivă și, nu în ultimul rând, în funcție de bugetul și colaborările asociației, oferim și echipament moto și de camping.

Asociația are o rețea de mentori (motocicliști români) care au fost pe două roți pe aproape toate continentele lumii și astfel pot mentora diferite aventuri, oriunde în lumea aceasta, vorbind în cunoștință de cauză. Aș vrea să enumăr câțiva pe care poate îi știți: John Florea (carte Oybo), Vlad Ivan, Mihai Tică (MotorcyclingTo), Theodor Pană (Two Ride Pamir) și Silviu Florea (carte: Care este povestea ta?).

03.Profilul membrului Suflet cu 2 roți

Orice motociclist care vrea să descopere mai mult despre călătoriile moto sau care vrea să se descopere mai mult.

De asemenea, orice motociclist experimentat se poate înscrie în programul de mentorat.

04.Cum poți deveni membru

Cei care au proiecte de călătorie și cred că le putem fi de folos, ne pot găsi pe pagina noastră de Facebook.

Cei experimentați, care vor să fie mentori voluntari pentru cei cu mai puțina experiență, ne pot contacta oricând pentru o prima discuție.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Silviu Florea

Adresă

București

Telefon