Skip to main content
V-STROMANIA

Cred că cea mai importantă caracteristică a unui V-Stromaniac este să aibă bun simț. Pe urmă, să îi placă poveștile despre motociclete, ture, să îi placă distracția

01.Despre club

Începem cu mențiunea că în VStromania nu există o reprezentare a grupului. Este o comunitate sau, mai bine zis, o gașcă de prieteni – grupul posesorilor și al ex-posesorilor de Suzuki V-Strom.

Grupul s-a format în 2009, când s-a făcut prima întâlnire a posesorilor. Atunci au fost 19 motociclete, iar din anul acela încoace numărul lor s-a tot mărit.

Numele de V-Stromania a venit după un brainstorming pe topicul dedicat de pe forumul motociclism.ro. Grupul a crescut constant și chiar dacă membrii lui și-au vândut V-Stroamele, nu au părăsit gașca. S-au format prietenii, s-au format trupe care pleacă în ture împreună. S-a încercat, de-a lungul timpului, să se mențină o atmosferă de prietenie și camaraderie așa cum ar trebui să fie între motocicliști.

02.Acțiuni și activități

Un aspect foarte important al grupului este lipsa monetizării. Nu se produc bani din V-Stromania în niciun fel: logo, stickere, buffuri… toate sunt fie făcute de fiecare pe cheltuiala lui, fie primite la câte o întrunire, ca amintire. Întrunirile sunt organizate de către membri pe timpul lor și pe cheltuiala lor. E munca pro-bono dar, așa cum au evoluat lucrurile, se pare că ne place să ne întâlnim pentru că, dacă in primii ani s-a ținut câte o întâlnire pe an, lucrurile au evoluat până la momentul actual în care avem 5: deschiderea de sezon, întrunirea mare VStromania, WildStromania (offroad și camping), închiderea de sezon și VStromSki (unde mergem la ski).

03.Profilul membrului V-Stromania

Aici ar trebui să spunem: să fie posesor de V-Strom. Dar nu e așa. Chiar dacă este posesor de V-Strom, se poate să nu i se potrivească modelul nostru. Cred că cea mai importantă caracteristică a unui V-Stromaniac este să aibă bun simț. Pe urmă, să îi placă poveștile despre motociclete, ture, să îi placă distracția… Vârsta nu e un criteriu și este foarte interesant că putem avea aceleași discuții de la 20 de ani până la 60. La fel, experiența moto nu e un criteriu, iar cei fără experiență vor fi ajutați și îndrumați cu drag. Dacă ar trebui să caracterizez majoritatea V-Stromaniacilor ar trebui să spun ca sunt între două vârste, căsătoriți, cu soțiile fie pe motocicletele lor, fie pasagere, oameni din ceea ce capitalismul numește “pătura de mijloc”. Oameni normali!

04.Cum poți deveni membru

În primul rând să aibă  V-Strom. Dar a ni se alătura nu înseamnă a rămâne. Poate nu îi place grupul, oamenii… Primul pas, ca în orice relație, este să ne urmărească, să contacteze organizatorii unui eveniment și apoi să ne viziteze la unul dintre evenimentele noastre.

Dacă îi place, se poate alătura nouă și la evenimentele următoare și în curând va deveni un membru al comunității V-Stromania.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon