Skip to main content
WHEELS OF LIFE RC

WHEELS OF LIFE RC respectă toti motocicliștii, cluburile de motociclisti, fie ele MC ori RC, care arată respect și participa la evenimentele locale și naționale legate de motociclism.

Mihai Borangic

01.Despre club

WHEELS OF LIFE RC a fost înființat în anul 2016 ca o comunitate non-profit , orientată către familie și frăție, ai cărei membri împărtașesc aceeași pasiune, mersul pe două roți. WHEELS OF LIFE RC este organizat pentru prieteni care se adună și împartășesc camaraderia și mersul pe motocicletă. WHEELS OF LIFE RC respectă toți motocicliștii, cluburile de motocicliști, fie ele MC ori RC, care arată respect și participă la evenimentele locale și naționale legate de motociclism. WHEELS OF LIFE RC respectă oamenii legii și toate legile locale. Obiectivele principale ale clubului este să ajute comunitatea din care face parte prin acțiuni umanitare, sprijin social și activități de voluntariat.

02.Acțiuni și activități

  • Participare activă la edițiile Bikers for Humanity (2017-2021)
  • Deschiderea primului centru integrat de economie circulară București împreună cu Re Be Involved (ONG)
  • Activități umanitare de voluntariat/donații împreună cu omanadeajutor (ONG)

03.Profilul membrului

WHEELS OF LIFE RC este deschis tuturor motocicliștilor cu vârsta de peste 20 de ani și dețin motociclete cu un minimum de 400cc. Clubul este format din membri ce activează în diferite profesii (antreprenori, doctori, IT-iști, vânzări, avocați, etc.) Vârsta medie de 30 ani. Membrii au o experiență între 5 ani – 15 ani de mers pe două roți.

04.Cum poți deveni membru

Viitorul membru ce dorește să facă parte din clubul nostru trebuie să ne contacteze prin telefon sau pe facebook. Stabilim câteva întâlniri sau să participe la acțiuni caritabile, să ne cunoaștem și să vedem dacă există compatibilitate. Dacă se regăsește în activitatea noastră, urmează o perioadă de prospectare/ perioadă de acomodare cu membrii, cu conceptele de club, valori, acțiuni, așteptări de ambele parți, mers în grup, etc., ce se poate finaliza cu transformarea în membru.

Unde ne gasești?

Persoană de contact

Mihai Borangic

Adresă

București

Telefon

0732734850