Skip to main content
EMS WHITE KNIGHTS ASSOCIATION

Scopul EMS White Knights Association este sa aduca Personal Antrenat Medical (First Responders) impreuna, pe motociclete, pentru a putea oferi primul ajutor in caz de diferite evenimente si a instrui comunitatea moto in tehnici de prim ajutor.

White Knights Logo

01.Despre club

White Knights s-a infiintat in Toronto, Canada, la data de 3 Iulie 1998, cu scopul de a reuni membrii ai Emergency Service-ului, atat activi cat si retrasi din activitate, pentru a oferi primul ajutor in cadrul accidentelor moto si pentru a participa la evenimente caritabile. Am adus aceste misiuni si in Romania, infiintand al patrulea Chapter la nivel mondial.

02.Acțiuni și activități

Cursuri de prim ajutor
Ajutorare persoane vulnerabile
Interventii in cazul accidentelor rutiere la care suntem martori sau in proximitate.

03.Profilul membrului White Knights

Membrul grupului White Knights EMS Ro are pregatire medicala sau de First Responder, are ca scop umanitatea si actiunile umanitare, si este apolitic. Are un cazier curat si doreste imbunatatirea sigurantei rutiere, atat pentru motociclisti cat si pentru restul participantilor la trafic. In general ii veti vedea la intervantii medicale si actiuni in care scopul principal este omul. In cadrul WKEMSRo nu se face discriminare de gen, rasa, religie, membrii putand face parte din orice categorie sociala.

04.Cum poți deveni membru

Minimul necesar pentru a accede la White Knights este ca membrul prospect sa fie cadru medical sau civil cu pregatire de First Responder, atat activi cat si retrasi din activitate.

Unde ne gasești?

Persoană de contact
Adresă
Telefon
E-mail
Web
Facebook