Skip to main content
Finanțare și Asigurare

ATVROM demarează o campanie de reduceri în weekendul 9-12 februarie

By 9 februarie 2024No Comments

Reduceri la ATVRom în acest weekend

Campania include și o ofertă de finanțare dedicată achiziției de echipamente.

ATVRom și-a numit campania de reduceri White Friday.

Reduceri pentru pasionații de aventură on-road și off-road

Clienților ATVRom li se propune o campanie de reduceri care implică toate mărcile din portofoliu. Astfel, se pot cumpăra atât motociclete, cât și ATV-uri, toate oferite la o reducere față de prețul de listă. Reducerea este valabilă până pe 12 februarie la ora 23:59, conform regulamentului campaniei White Friday.

De notat faptul că reprezentanții ATVRom promit extra-reduceri pentru clienții care îi vizitează în showroom-uri. Compania dorește să preîntâmpine anumite situații neplăcute, așa că avertizează clienții că se așteaptă să primească un volum ridicat de apeluri în această perioadă, deci s-ar putea să fie dificultăți în a primi răspuns imediat la un apel sau un e-mail, motiv pentru care și-au cerut scuze în avans pentru eventualele neplăceri.

Evident, toți clienții care încearcă să contacteze compania în această perioadă vor fi sunați înapoi sau vor primi un răspuns prin e-mail, în funcție de modalitatea de contact preferată.

Reduceri și la echipamente moto, ATV și SSV

Promoția White Weekend de la ATVRom include și o ofertă de finanțare pentru echipamente și accesorii.

Aceasta este oferită prin BT Direct și vizează achizițiile de până la 4.000 de lei, ce pot fi făcute în 24 de rate fără dobândă. Vestea bună pentru cei interesați de astfel de achiziții este disponibilitatea prelungită a promoției, ce este valabilă până pe 29.02.2024.

Magazinul ATVRom oferă echipamente atât off-road, cât și on-road, deci s-ar putea să găsești ceva pentru orice sport motorizat pe care îl practici. Discutăm despre echipamente moto, echipament ATV, dar și elemente personalizate pentru mărcile Spyder, Ryker și X-BOW, printre altele.

De notat faptul că promoția de finanțare prin rate fără dobândă este disponibilă la achiziții cuprinse între 300 și 4.000 de lei. Solicitantul trebuie să aibă între 19 și 75 de ani, vechime minimă de trei luni la actualul angajator și cetățenie română sau rezidență în țara noastră.

White Friday la ATVRom

La fel ca în cazul altor campanii de reduceri, este indicat să citiți regulamentul campaniei, deoarece această ofertă nu se poate cumula cu alte promoții sau programe de reducere sau finanțare personalizate oferite de aceeași companie.