Skip to main content
Interviuri

Aventura continuă cu KTM, HUSQVARNA şi GASGAS

By 23 iunie 2022No Comments

ATH Moto – importator KTM

HUSQVARNA și GASGAS

Cu stocuri suficiente pentru 2022, ATH Moto – importator KTM, HUSQVARNA și GASGAS în România, se așteaptă să câștige noi clienți de la concurenții pe clasa Adventure. Despre acestea, dar și despre planurile de dezvoltare în România, ne-a vorbit Emilian ȘTEFAN, Sales Manager ATH Moto.

motoADN: La 1 iulie anul trecut, ATH Moto devenea noul importator în România pentru KTM, în condițiile în care era deja importator HUSQVARNA şi GASGAS. Cum ați reușit această performanță și cum au fost aceste prime luni de activitate în România?

Emilian ŞTEFAN: Am reușit să devenim importatori KTM pentru că am avut rezultate foarte bune cu marca GASGAS, înregistrând o creștere de aproximativ 200% față de target. De asemenea, colaborarea excelentă pe care o avem cu fabrica CFMOTO a jucat un rol important. În fond, suntem al 7-lea cel mai mare importator de CFMOTO la nivel mondial, iar recomandarea lor directă către KTM a reprezentat un sprijin extraordinar pentru noi. Deoarece am preluat distribuția aproape în extra-sezon, a fost o adevărată provocare să facem acest pas. Chiar și așa, conform cifrelor APIA, KTM a ocupat locul 3 în topul înmatriculărilor de motociclete din România, cu o cotă de piață de 9,1%.

Aventura continuă cu KTM, HUSQVARNA şi GASGAS

motoADN: Care au fost principalele provocări pentru voi și cum au perceput clienții din piața moto schimbarea importatorului KTM?

E.Ş.: Provocarea principală a fost să creăm o rețea profesionistă în care showroom-urile să aibă o zonă dedicată KTM, atât pentru display, cât și pentru service, cu toate elementele caracteristice brand-ului. Am avut un timp scurt la dispoziție să pregătim totul la cele mai înalte standarde și suntem în plin proces de expansiune la nivel naţional.