Skip to main content
Interviuri

BENELLI – brand cu istorie pentru cerințele motocicliștilor de azi

By 24 august 2022No Comments

Benelli...

...se întoarce

BENELLI este un nume nou pe piața din România, dar cu o istorie de peste 100 de ani. Enyedi Csaba – Administrator MotoMus ne-a povestit mai multe despre motivele care au stat în spatele deciziei de a importa BENELLI în România, dar și despre ce oferă acest brand diverselor tipuri de motocicliști.

BENELLI este un nume nou pe piața din România, dar cu o istorie de peste 100 de ani. Ați aflat de el cel puțin din Catalogul de Motociclete publicat în ediția trecută a Revistei motoADN și probabil deja ați avut ocazia să testați unele modele la SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente moto din București sau în rețeaua de dealeri care distribuie brandul la noi în țară.

Importatorul în România este MotoMus – o echipa cu multă experiență în evaluarea motocicletelor și în analiza nevoilor clienților moto din România. Enyedi Csaba – Administrator, MotoMus ne-a povestit mai multe despre motivele care au stat în spatele deciziei de a importa BENELLI în România, dar și despre ce oferă acest brand diverselor tipuri de motocicliști.

Citește continuarea