Skip to main content
Știri moto

Dă-te cu ATH Moto în weekend!

By 16 mai 2023No Comments

Evenimente by ATH Moto

Caravanele CFMOTO și KTM și un eveniment special pentru pasionatele de Spyder/Ryker, care are loc la București.

Dă-te cu ATH Moto în weekend!

Weekendul acesta avem în program: Caravanele CFMOTO și KTM și un eveniment special pentru pasionatele de Spyder/Ryker, care are loc la București.

Este un weekend de neratat pentru iubitorii de motociclete și pasionații de aventură din România, deoarece cel puțin trei evenimente importante vor aduce bucurie și adrenalină în diverse orașe. Caravana CFMOTO, Caravana KTM și un eveniment special dedicat pasionatelor de Spyder/Ryker vor oferi oportunități de explorare și divertisment.

Caravana CFMOTO va ajunge în Cluj-Napoca după trei zile pline de teste de anduranță la Pitești. În perioada 18-20 mai, entuziaștii vor avea ocazia să descopere gama impresionantă de motociclete CFMOTO. Evenimentul promite o experiență de neuitat, unde participanții vor putea testa și simți pe pielea lor puterea și agilitatea acestor vehicule extraordinare. Înscrieri aici: Caravana CFMOTO Cluj

La fel de palpitantă este și Caravana KTM, care va face o oprire la Brașov, 16-18 mai. După un weekend plin de activități în București, această caravană aduce cu sine o gamă variată de motociclete KTM. Participanții vor avea oportunitatea de a explora tehnologia și performanțele brandului iubit de aventurieri. Înscrieri se pot face aici: Caravana KTM Brașov

De asemenea, doamnele pasionate de aventurile pe motor vor fi răsfățate cu un eveniment special dedicat lor la București, pe data de 20 mai. Evenimentul Spyder/Ryker este conceput exclusiv pentru ele și le oferă șansa de a se bucura de experiența unică pe care o oferă roadsterele.

Înscrieri aici: Spyder/Ryker București

Pentru mai multe detalii despre fiecare eveniment și pentru înregistrarea participării, accesați site-urile ATH moto și paginile de social media.

Dacă vrei să vezi cum arată evenimentele ATH Moto, te invităm să vizionezi cum a fost la ATH Moto Days