Skip to main content
Interviuri

Noutăți de la BMW

By 9 martie 2022No Comments

2022 vine cu bunătăți de la producătorul german

Revoluția silențioasă

Cum suntem obișnuiți cu revoluții înainte de sărbători, vom începe cu cea electrică a bavarezilor: noul scuter CE04, căruia i-am dedicat un articol în numărul trecut, unde l-am numit științific, fantastic și o necesitate într-o lume care se încălzește.

Micul avangardist ne va duce într-o nouă eră cu o putere maximă de 42 de cai (dar va exista și o variantă redusă la 31 de cai) și va încânta privirile trecătorilor în două variante de culori promițătoare: gri Magellan și alb deschis, mesaj subtil de la BMW că e bun de făcut ocolul pământului. O vom face, totuși, în etape de 130 de kilometri, pentru că aceasta este autonomia unei încărcări de baterie de 60.6 Ah (8.9 kWh). BMW ne promite că nu vom sta mult la încărcat, pentru că tehnologia de pe CE04 este cea de pe autoturismele lor.

Siguranța conducătorului va fi asigurată de un sistem automat de control al stabilității (ASC), care va struni puterea scuterului, şi frâne cu ABS. Cum nu ne trezim în fiecare dimineață la fel dacă e soare sau dacă plouă, vom putea alege între diferitele personalități ale electricului: modurile ECO, Rain și Road.

Citește continuarea articolului