Interviuri

O gașcă sympatică cucerește Europa pe scutere SYM

By 29 septembrie 2021 martie 23rd, 2022 No Comments

SYM Balkan Ride Tour 2021...

...motoare mici în călătorie mare

SYM Balkan Ride Tour 2021…sau cum o gașcă sympatică cucerește Europa pe scutere SYM

De opt ani încoace, niște greci se urcă pe scutere SYM și pornesc în călătorii lungi prin Europa, dar nu cu orice SYM, ci modele maxi noi, reprezentative, în fiecare an. Operațiunea este organizată de dealerii SYM din Grecia, care nu doar vând, ci și încalecă cele mai noi modele și pleacă în lume cu ele. Anul acesta este dedicat lui Maxsym 400 și TL508, 2019 a fost dedicat lui HD300, iar 2017 lui CruiSym 300.

Ediții tur SYM
Edițiile turului organizat de dealerii greci ai brandului SYM
SYM Tur prin Europa
Trupa SYM la începutul călătoriei

“SYM Balkan Ride Tour 2021”, așa cum se numește caravana SYM anul acesta, s-a pus în mișcare pe 22 septembrie la Salonic și va străbate șase țări “balcanice”: Grecia, Bulgaria, România, Ungaria, Serbia și Macedonia de Nord. Treizeci de dealeri SYM din Grecia participă la această expediție de amploare, care demonstrează că nu ai nevoie de o motocicletă, și încă una mare, ca să poți face touring, ci că e suficient niște scutere SYM.

SYM Balkan Ride Tour 2021 la SYM Romania
„SYM Balkan Ride Tour 2021” la reprezentanța SYM România

3000 de kilometri în 12 zile. Atât vor parcurge călătorii pe scutere SYM în această tură. Prin țara noastră au trecut deja, făcând popas la București, Brașov și Arad, cu o vizită, bineînțeles, și la reprezentanța SYM România. De altfel, au trecut ca vântul pe la noi, probabil fără să guste pâinea și sarea noastră de pe ștergar, pentru că cea mai lungă distanță parcursă într-o zi, în doar 7 ore, sunt cei 450 km de la Brașov la Arad.

Tura SYM
„SYM Balkan Ride Tour 2021” în România

Faptul că până și motoare de 400 cm3 pot străbate lumea în acest fel,  fără să dea semne de oboseală, este o dovadă că evoluția tehnologică trebuie să devanseze prejudecata că doar motoarele mari sunt capabile de călătorii gigantice.

Le urăm drum bun, asfalt uscat și distracție la maxsym celor de la “SYM Balkan Ride Tour 2021”.