Skip to main content
Știri moto

Pasiunea moto se transmite celor mici

By 30 mai 2023No Comments

1 Iunie pentru toata lumea

ATH Moto

Ce zici dacă, odată cu motocicleta ta, cumperi una și copilului tău? Că tot e 1 iunie…

Scriam acum câteva ediții în Revista motoADN un articol despre temerile părinților de a-și lăsa copiii să practice motociclismul și despre motivele care ar trebui să îi facă să treacă peste ele. Adevărul este că motociclismul se molipsește și se transmite din generație în generație. Adesea, copiii motocicliștilor ajung și ei iubitori de mers pe două roți. Cât sunt mici, îi vedem cu părinții la motocross, apoi trec în poligoane și de la 16 ani pot merge cu părinții în ture moto.

Aventura pe două roți începe, adesea, în familie, și ATH Moto susține acest fenomen cu o campanie care începe chiar de ziua copilului și se derulează toata luna iunie: KTM, Husqvarna și GASGAS oferă 20% reducere la motocicleta copilului pentru fiecare motocicletă de adulți cumpărată.

Poate copilul tău este pasionat de enduro și motocross, unde adrenalina, viteza și îndemânarea se completează perfect. Asta înseamnă că nu îi este străin Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori, unde piloții juniori s-au duelat pe motociclete KTM, Husqvarna sau GASGAS, special concepute pentru această competiție.

ATH Moto anunță că are în ofertă atât motociclete de dirt-bike pentru cei mici, cât și motociclete off-road mai puternice pentru adolescenți din gama de produse KTM, Husqvarna și Gasgas. Acestea vin într-o varietate de dimensiuni, putere și caracteristici adecvate nivelului de experiență al copilului, cu design atrăgător și tehnologie de ultimă generație.

Așadar, dacă vrei pentru tine și cel mic ”motociclete – pereche” de la  KTM, Husqvarna sau Gasgas, cauți cel mai apropiat dealer și se rezolvă.