Skip to main content
Interviuri

Portocaliul KTM se asortează de acum cu roșul Moto E Motion

By 24 martie 2022No Comments

moto E motion - Visul fanilor KTM

Dacă erați obișnuiți să mergeți la Moto E Motion doar pentru echipament, 2021 a schimbat lucrurile, iar acum puteţi pleca de acolo și cu o nouă jucărie pe două roți. Din acest an, Moto E Motion este dealer KTM în România și își propune ca, în 2022, să fie în top 3 dealeri ai brandului în țara noastră.

motoADN: Anul acesta a fost unul al adaptărilor pentru mulți actori din piața moto din România. Ce schimbări majore a adus pentru Moto E Motion și cum au fost primite de clienți?

Alexandru POPESCU, moto E motion: Prima mare schimbare din 2021 a fost apariţia airbag-ului Tech Air 5 în ambele noastre magazine – cel din Târgu Mureş şi cel din Bucureşti.

De aici, am pornit pe un drum de promovare şi conştientizare. Am participat la întâlniri moto, pe circuit, atât la Târgu Mureş, cât şi la Adâncata, pentru a le oferi motocicliştilor – atât celor pasionaţi de mersul pe circuit, cât şi celor de pe stradă – oportunitatea de a beneficia de topul tehnologiei de protecţie la ora actuală.

Clienţii au primit surprinzător de bine ideea de airbag moto. Am vândut un număr destul de mare de veste şi am servisat câteva, deoarece au apărut şi incidente, majoritatea pe circuit.

A doua mare schimbare pentru noi este apariţia brand-ului Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen în portofoliul nostru sau, cum îi mai zic oamenii, KTM. Este un brand pe care eu mi l-am dorit din 2013, dar, din cauza condiţiilor politico-administrative, această dorinţă nu s-a putut materializa până acum.