Fără categoriePresa despre noi

Presa despre noi

By 1 octombrie 2019 octombrie 23rd, 2019 No Comments
22 octombrie 2019

Experiment în București: care este cel mai rapid mod de deplasare prin oraș?

Bucureștiul are din ce în ce mai multe mașini care se îngrămădesc pe aceleași străzi, ceea ce face deplasarea cu mașina personală un calvar. Care este, așadar, cel mai rapid mod de deplasare prin oraș?

Citește articolul
auto build test de mobilitate urbana
b1 test de mobilitate urbana
22 octombrie 2019

Bucureştiul, cel mai congestionat oraş din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitală: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism și transportul public

Bucureşti este cel mai congestionat oraş din Europa şi al cincilea cel mai aglomerat oraş din lume, în ceea ce priveşte condiţiile de trafic.

Citește articolul
21 octombrie 2019

Test: Cu ce se merge cel mai repede prin București. Scuterul este cel mai rapid, transportul public se află pe ultimul loc

Scuterul este cel mai rapid mijloc de transport prin București, în vreme ce mașina personală și transportul public sunt mult mai lente, având nevoie de două, respectiv trei ori mai mult timp pentru a ajunge la destinație, potrivit unui studiu.

Citește articolul
amosnews test de mobilitate urbana
21 octombrie 2019

Test de mobilitate urbană. Cu ce ajungem mai repede la serviciu?

Date recente arată că Bucureștiul a ajuns la un nivel de congestie de 41%, plasându-se pe locul 8 în clasamentul celor mai afectate orașe din lume, la nivelul Europei ocupând ultimul loc.

Citește articolul
21 octombrie 2019

Test de Mobilitate: Scuterul este mijlocul de transport ideal pentru București

În următorii ani se așteaptă ca 80% dintre cetățenii europeni să locuiască în mendiul urban. Acesta este unul dintre motivele pentru care deplasarea în marile orașe a devenit o reală problemă, iar asta nu doar în România. Cu un nivel de congestie de 41%, Bucureștiul este al optulea cel mai aglomerat oraș din lume și cel mai aglomerat din Europa.

Citește articolul
super speed test de mobilitate urbana
flote auto test de mobilitate urbana
21 octombrie 2019

Test de mobilitate urbană. Cu ce ajungem mai repede la serviciu?

Peste 70% dintre cetăţenii europeni trăiesc în oraşe, iar în următorii ani se aşteaptă să ajungem la 80%. Acesta este unul dintre motivele pentru care deplasarea în marile oraşe a devenit o reală problemă, iar asta nu doar în România. Iată un test de mobilitate urbană realizat de FEMA.

Citește articolul
01 octombrie 2019

Dezbatere pe vinieta din Capitală.

„Scuterele și motocicletele sunt recunoscute la nivel mondial pentru reducerea poluării.”

Citește articolul
mediafax taxa mediu
motoadn presa wall-street
01 octombrie 2019

Proiect: Exceptarea motocicletelor de la aplicarea noului regulament PMB

Primaria Municipiului Bucuresti a propus dezbaterii publice un proiect de reglementare a traficului in capitala, cu scopul “de a imbunatati calitatea aerului”. Abordari similare exista in toate marile orase europene, insa detaliile operationale si formele de implementare fac diferenta, transmite asociatia pentru dezvoltarea nationala a motociclismului.

Citește articolul
30 septembrie 2019

“Taxa de centru”, modificată din nou. Ce maşini ar putea fi interzise în Capitală

Proiectul municipalităţii privind circulația mașinilor poluante în Bucureşti ar putea fi modificat din nou. Oficialii spun că vor ţine cont şi de propunerile venite din partea mai multor organizaţii de mediu pentru varianta finală.

Citește articolul
protv taxa mediu
antena1 taxa mediu
30 septembrie 2019

Vinieta pentru Bucureşti ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie

Vinieta pentru Bucureşti naşte discuţii aprinse. Sunt propuneri ca taxa să fie aplicată inclusiv şoferilor de maşini Euro 4 şi Euro 5, dacă circulă prin centrul Capitalei. Ar putea plăti vinieta inclusiv motocicliştii şi cei care conduc scutere. Proiectul este încă în dezbateri, iar taxele ar putea fi introduse de la 1 ianuarie.

Citește articolul
30 septembrie 2019

Primăria Capitalei a organizat dezbatere publică pe taxa Oxigen

Primăria Capitalei a organizat luni dezbatere publică pentru proiectul care vizează introducerea unei viniete pentru mașinile din alte județe care intră în București și interzicerea accesului mașinilor cu normă de poluare sub Euro 3 în zona centrală.

Citește articolul
hotnews rabla moto
pe motoare rabla moto
24 aprilie 2019

Rabla pentru motociclete: 6.000 de semnături și pași importanți

MotoADN, asociația moto care a inițiat petiția pentru programul Rabla pentru motociclete, anunță că a strâns deja 6.000 de semnături și că inițiativa merge mai departe, urmând să aibă loc un grup de lucru la nivelul Ministerului Mediului pe acest subiect.

Citește articolul
19 aprilie 2019

Programul Rabla și Rabla Plus se extinde! Motociclete noi cu voucherul de la Rabla auto

Rablele pe patru roți ar putea fi înlocuite cu motociclete noi. Autoritățile vor ca voucherele din actualul program Rabla să poată fi folosite și pentru cumpărarea unui vehicul pe doua roti. Cei care se gândesc să schimbe confortul unei mașini cu viteza unei motociclete pot alege din sute de modele, prezentate la un salon deschis în Capitală.

Citește articolul
rabla moto antena1
rabla moto observator
19 aprilie 2019

Motociclete noi cu voucherul de la Programul RABLA

Rablele pe patru roți ar putea fi înlocuite cu motociclete noi. Autoritățile vor ca voucherele din actualul program Rabla să poată fi folosite și pentru cumpărarea unui vehicul pe doua roti. Cei care se gândesc să schimbe confortul unei mașini cu viteza unei motociclete pot alege din sute de modele, prezentate la un salon deschis astăzi în Bucureşti.

Citește articolul