Skip to main content
Interviuri

Prezentarea BELL Race Star Flex

By 23 august 2022No Comments

Ce nu știai despre...

...căștile americane de la BELL

Pentru că ne-am dorit să aflăm mai multe despre căștile enigmatice de la BELL, care au ajuns destul de recent pe meleagurile noastre, am mers să vorbim cu Bogdan TRUFAȘU, fondator BikerMag.

motoADN: Bell este un brand cu tradiție. De ce ai ales să fii importator Bell și cu ce este el diferit de ceilalți producători din piața de căști moto?

Bogdan TRUFAŞU: Filozofia Bell se axează pe siguranța pilotului – de aici începe producția echipamentelor. Accentul este pus pe dezvoltarea părții de siguranță și abia apoi vorbim de designul exterior. De altfel, putem observa în gama lor de căști că nu au un colorit care iese foarte mult în evidență. Numărul de culori este limitat, cele mai multe modele fiind în nuanţe închise, dar, din punct de vedere al siguranței, stau foarte bine. Căștile Bell sunt foarte bine clasate la siguranță de Billy’s Crash Helmet, niște specialiști în testarea căștilor moto, iar la testul SHARP, o altă instituție care se ocupă de testarea căștilor moto, este singurul producător care a reușit cea mai mare medie de scor, de când testează SHARP căști. În afară de un model cu trei stele SHARP, toate căștile Bell sunt evaluate cu cinci stele.

motoADN: Aşadar, siguranța primează la Bell. Ce ne poţi spune, totuşi, despre culori?

Citește continuarea