Skip to main content
Finanțare și Asigurare

Prima campanie pentru Rabla Moto 2024 vine de la ATVRom: securizează-ți prețul

By 19 februarie 2024No Comments

Prima campanie comercială ce vizează programul rabla moto 2024!

ATVRom sprijină clienții să obțină subvenția pentru motocicleta dorită

Programul Rabla 2024 este în faza de consultare publică începând de vineri. E momentul să vă pregătiți dacă doriți să fiți printre primii beneficiari din acest an.

Ce știm despre Programul Rabla 2024

Aleșii doresc să facă anumite modificări la Programul Rabla pentru 2024, iar noile propuneri au fost făcute deja publice în vederea dezbaterii. Practic, vedem direcția în care se îndreaptă programul, dar încă nu sunt definitivate propunerile.

Vestea bună este că modificările propuse exceptează motocicletele de la schimbări, deci ne vom putea bucura de aceleași beneficii ca la Programul Rabla Moto 2023. Cel puțin, așa putem determina din această propunere de modificare a proiectului.

Până nu este votat proiectul în forma finală și pus în aplicare, nimeni nu îți poate garanta anumite condiții sau facilități. Asta nu înseamnă că nu este o idee bună să te pregătești de achiziție dacă ai așa ceva în plan.

Ca idee, în 2023, prima de casare a unui automobil uzat care se acorda sub formă de reducere din prețul unei motociclete noi era de 7.000. Aceasta putea fi suplimentată cu un ecobonus de 1.500 lei dacă motocicleta achiziționată avea emisii de CO2 sub 90 de grame CO2/km în sistemul WMTC, respectiv încă 1.500 de lei ecobonus dacă autovehiculul casat era mai vechi de 15 ani și respecta o normă de mediu nu mai mare de Euro 3. Trebuie să rețineți faptul că programul Rabla a primit anumite modificări pe final de 2023, deci nu ne mai putem aștepta la o subvenție care să fie la acest nivel.

CE AR TREBUI SĂ FACĂ POTENȚIALII CLIENȚI

Dacă dorești să cumperi o motocicletă nouă în 2024, ai putea să beneficiezi de pe urma Programului Rabla Moto. Acesta prevede o bonificație dacă vehiculul pe care vrei să îl cumperi se încadrează în anumite criterii prestabilite.

Este esențial ca achiziția să fie făcută printr-un dealer autorizat, înscris în program, altfel nu aveți cum să beneficiați de respectiva bonificație, indiferent ce vehicul cumpărați. Totodată, trebuie să vă asigurați că dosarul pe care îl depuneți în vederea solicitării bonificației este complet și prezintă toate documentele solicitate de stat.

Cei de la ATVRom le propun motocicliștilor sprijin transparent pentru achiziție folosind acest program. Ajutorul pe care îl propun reprezentanții acestui comerciant implică asistență în completarea documentației și depunerea dosarului la AFM. În plus, clienții pot să își securizeze prețul pentru motocicleta dorită.

Data începerii Programului Rabla 2024 încă nu a fost anunțată, dar această pregătire este necesară oricărui potențial client care dorește să beneficieze de program. În cazul în care vi se potrivește această ofertă, îi puteți contacta pe cei de la ATVRom pe canalele dedicate de contact.

Cei de la ATVRom au lăsat și numărul de telefon al unei persoane care așteaptă apeluri pentru achizițiile prin Programul Rabla Moto 2024: 0723.411.020.

În așteptarea Programului Rabla Moto 2024

Programul Rabla este o oportunitate bună de achiziție de vehicule noi, însă trebuie să vă asigurați că vehiculul pe care vreți să îl cumpărați este eligibil, la fel cum este și dealerul care vi-l vinde, respectiv că aveți toate documentele în regulă pentru a putea primi bonificația.

Contactarea unui dealer specializat este esențială, iar realizarea dosarului din timp vă va scuti ore prețioase care pot determina dacă ajungeți să primiți sau nu subvenția de la stat. Așadar. fiți prevăzători și contactați din timp dealerul care vinde motocicleta pe care o doriți.

motoADN imagine ATV Rom campanie rabla moto 2024