Skip to main content
Interviuri

R7 – sportiva prietenoasă de la YAMAHA

By 24 august 2022No Comments

Yamaha R7. O motocicletă...

...pentru toată lumea

Pe circuit sau pe şosea? Pentru începători sau pentru rideri cu experienţă? Răspunsul la aceste întrebări pare să fie… YAMAHA R7, o motocicletă care prinde ochiul prin design şi cucereşte inimile prin agilitate.

Situată în gama supersport, dar potrivită şi pentru circuit, şi pentru stradă, YAMAHA R7 este succesoarea modelului MT07 şi se remarcă prin flexibilitatea şi agilitatea ei. Mai mult, cu cei 74 de cai putere, noul model vine să completeze un „gap” destul de mare din gama supersport a producătorului japonez, făcând, astfel, trecerea mai lină între motoarele mai puţin puternice, de la bază, şi cele de vârf.

Gama supersport a celor de la YAMAHA începe cu R125, la categoria de 15 cai putere (A1), urmată de R3, cu 42 de cai, după care – până în 2020 – exista modelul R6, apoi se făcea trecerea direct la R1, care are, deja, 200 de cai. E clar că diferenţa era foarte mare între aceste motociclete”, a explicat Lavinia PÎRVESCU, MOTODYNAMICS – Importator YAMAHA în România într-un interviu acordat pentru motoADN.

Citește continuarea