Skip to main content
Interviuri

Zero DSR/X – Viitorul este electric

By 9 martie 2023No Comments

Performanță...

...și precizie

Motor nou cu transmisie directă, fără emisii sau poluare fonică, baterie cu încărcare rapidă – tu ai testa noul ZERO DSR/X?

Într-un interviu acordat pentru motoADN cu prilejul EICMA 2022, Sam PASCHEL, CEO al ZERO Motorcycles a declarat că obiectivul companiei este să își extindă poziția de lider pe care o are pe segmentul motocicletelor electrice premium către clase de preț mai accesibile, ajungând astfel la toate categoriile de public.

ZERO nu se teme de concurență și consideră că fiecare nou producător în domeniu ajută la dezvoltarea pieței de motociclete electrice.

De la început, când am lansat ZERO, știam că va urma un trend de dezvoltare a sectorului electric și că nu vom fi singuri în această piață. Fiecare producător ce reușește, prin produsele sale, să atragă atenția asupra categoriei de motociclete electrice, face un bine întregii piețe”, a subliniat Sam PASCHEL.

La nivel global, brandul ZERO se adresează mai multor categorii de clienți:

  1. Entuziaștii care au făcut din motociclism o pasiune și care au mai multe motociclete, adăugând acum și una electrică la colecția personală
  2. Cei care îmbrățișează noutățile tehnologice și care vad în motocicleta electrica o Tesla pe 2 roți
  3. Cei care testează mereu noile tehnologii, chiar dacă nu investesc mereu sume importante în acest aspect. Probabil aceștia nu încep cu o motocicletă ZERO, dar vor ajunge până la urmă la una.

Deşi nu a fost singurul model electric cu performanţe promiţătoare lansat la târgul de motociclete EICMA din acest an, Zero DSR/X s-a făcut, fără doar şi poate, remarcat atât prin design-ul modern, cât şi prin tehnologiile cu care vine echipat. În plus, dincolo de dotările standard, noul model este conceput pentru a putea fi personalizat cu o suită de accesorii dedicate aventurii – de la compartimentele multiple de depozitare și parbrizul reglabil, până la genți pentru șa, scut pentru protecție, husă, baterie extinsă și nu numai.