Skip to main content
Mobilitate urbană

A fi sau a nu fi… electric? Aceasta e întrebarea

By 25 august 2022august 31st, 2022No Comments

Mister...

...motoistoric

Într-o lume în care utilizarea motoarelor termice devine din ce în ce mai scumpă, pe fondul creşterii preţurilor carburanţilor, şi în care reducerea gazelor cu efecte de seră şi a poluării sunt esenţiale pentru a contracara efectele schimbărilor climatice, ZENO Electric oferă mai multe detalii despre avantajele unei flote de motociclete electrice.

Uitându-ne la temperaturile care se apropie, vertiginos şi periculos, de 40 de grade în luna iunie, probabil că nimeni nu mai are nevoie de alte dovezi ca să înţeleagă că lupta împotriva schimbărilor climatice este una cât se poate de necesară. De altfel, toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor transforma UE în primul continent neutru din punct de vedere climatic, până în 2050. Pentru a reuşi acest lucru, acestea s-au angajat să reducă emisiile cu cel puțin 55% până în 2030, comparativ cu nivelurile din 1990.

În acest context, orientarea către vehicule electrice devine nu un „moft” impus de „modă”, cum ar putea să o considere persoanele mai conservatoare, care nu văd încă avantajele unei astfel de treceri, ci o necesitate. Iar motocicletele electrice sunt un exemplu perfect.

Care sunt avantajele pe care le ai, ca rider, dacă deţii o motocicletă electrică?

Citește continuarea