Skip to main content
Știri moto

BENELLI lansează trei modele noi pentru pasionaţii de forţă pe două roţi

By 9 februarie 2023No Comments

BENELLI a ieşit în evidenţă cu 3 modele...

...TRK 800, TRK 702 X şi Tornado Naked Twin 500

Printre toate lansările din cadrul EICMA, BENELLI a ieşit în evidenţă cu trei modele dedicate riderilor care îşi doresc o motocicletă de aventură sau una sport: TRK 800, TRK 702 X şi Tornado Naked Twin 500.  

Linii fluide şi elegante, versatilitate, dinamism – sunt doar câteva dintre cuvintele prin care italienii își descriu noile motociclete lansate cu prilejul EICMA 2022. Vor să fie la înălțimea actualelor cerințe ale motocicliștilor, fie că îi tentează un model adventure, fie că vor agresivitatea unui model sport.

TRK 800 – pentru orice călătorie

TRK 800 completează cunoscuta linie TRK şi reprezintă o nouă motocicletă de aventură lansată de italienii de la BENELLI. Pregătită pentru orice călătorie, motocicleta garantează riderilor confort maxim, fie pe asfalt, fie…. în afara lui. Design-ul său contemporan combină linii puternice şi suprafeţe elegante – elemente care, împreună, dau naştere unui look puternic, potrivit unui model dedicat aventurii.

Agilă şi uşor de manevrat, cu un aspect modern şi un stil rafinat, TRK 800 are la bază un motor de 754 cc cu doi cilindri, în patru timpi, răcit cu lichid, cu o putere de 76,2 CP (56 kW) la 8500 rpm și un cuplu de 67 Nm la 6500 rpm, ce promite performanţă în orice condiţii.

Unul dintre aspectele pe care BENELLI pare să fi pus un accent deosebit în dezvoltarea acestui model este confortul – atât al rider-ului, cât şi al pasagerului rău. Șasiul se bazează pe un cadru tubular tip trellis (grilă), cu o placă de oțel de înaltă rezistență, conceput pentru a asigura agilitate și confort maxim în toate condițiile, chiar și în cazul călătoriilor lungi. Ergonomia lui TRK 800 promite, deci, o călătorie confortabilă chiar și cu gențile laterale și de sus pline, asigurând o poziție de condus intuitivă.

TRK 800 va fi disponibil la dealerii BENELLI începând de la jumătatea anului 2023, pentru un preţ care încă nu a fost divulgat.