Skip to main content
Știri moto

Cel mai nou dealer Honda Moto din Bucuresti

By 5 mai 2023No Comments

ASKO GROUP partener HONDA MOTO

S-a inaugurat cel mai nou dealer Honda Moto din București

S-a inaugurat cel mai nou dealer Honda Moto din București

Pentru a răspunde cererii în creștere din partea clienților moto din București și din zonele limitrofe, reteaua Honda se extinde cu un nou showroom dedicat Honda Moto, unde aceștia pot descoperi gama completă de motociclete și scutere, precum și accesorii și echipamente originale Honda.

Asko Group este partener Honda de tradiție, reprezentând și primul dealer pentru automobilele aceluiași brand din România, începând cu anul 2006. Devenind cel mai nou dealer Honda Moto din București, Asko Group oferă servicii de consiliere pentru vânzare și servicii post-vânzare competitive și la standarde înalte de calitate.

Noul showroom Honda Moto este ușor de găsit și vizitat, fiind situat în centrul orașului, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48. Puteți vedea acolo gama completă de motociclete și scutere, incluzând noua Honda Transalp – prezentată în premieră pentru clienții din România – și puteți testa motocicletele reprezentative pentru brand.

Asko Group oferă clienților de motociclete Honda și servicii post-vânzare în cadrul service-ului autorizat de marcă, situat la adresa Șoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna.

Dincolo de a fi reprezentat prin dealeri oriunde motocicletele sale sunt căutate, unul dintre obiectivele brandului Honda în România este acela de a dezvolta mobilitatea urbană, venind în întâmpinarea nevoilor clienților și a cererii din ce în ce mai crescute pentru scutere mici de 125cc. De aceea, consideră reprezentanții companiei, o aliniere legislativă la țările din vest privind posibilitatea de a conduce scutere de 125cc cu permis categoria B este de dorit.