Skip to main content
Știri moto

Cele mai importante noutăți ale sezonului 2023 la MOTOEMOTION

By 15 iunie 2023No Comments

Importatorul și distribuitorul...

...Mărcilor Scorpion, Alpinestars etc

Așa cum știți deja, MOTOEMOTION este importatorul și distribuitorul unora dintre cele mai renumite brand-uri din industria moto. Mărcile premium precum Scorpion, Alpinestars, Macna, Barracuda și multe altele din portofoliul nostru au scris istorie în domeniu prin calitatea produselor, inovație, protecție superioară, funcționalitate și confort. Sunt brand-uri alese de piloții de top din marile campionate, dar și de utilizatorii obișnuiți care caută siguranță maximă în turele de weekend sau naveta zilnică.

Noutățile care apar în fiecare an nu sunt neapărat limitate la un nou design, ci unele aduc ca element diferențiator, tehnologii testate în cele mai riguroase condiții care au rolul de a ridica la maxim protecția pe motocicletă. În cele ce urmează, vom vorbi despre noutățile sezonului 2023 la brand-urile pe care le reprezentăm în România și valoarea pe care o vor aduce în piață prin noile lor caracteristici.

SCORPION

2023 vine cu o gamă de căști complet schimbată, cu produse care vor respecta noua omologare ECE R22-06, o normă de siguranță care va ridica mult nivelul de protecție al căștilor și va elimina din piață producătorii ce nu vor putea să se conformeze noilor reguli. Singurul punct negativ al acestei noi omologări este greutatea crescută a căștilor ce se va încadra între 100-200 gr în funcție de model, dar chiar și așa, aspectele pozitive vor fi majoritare. Din oferta pentru sezonul 2023 a producătorului Scorpion cu siguranță vor fi remarcate următoarele modele complet noi, ce vor avea un cuvânt de spus în piață.

Noua cască Scorpion Exo 391

Dacă modelul anterior din aceeași clasă, Exo 390 a fost un bestseller, Exo 391 nu va accepta o altă clasare.

Cu un preț imbatabil ce începe de la 109,90 euro, dotări similare cu cele ale căștilor din clasa premium (mecanism – viziera -cheder) Exo 1400 și R1, o formă agresivă foarte atrăgătoare, noua cască are toate atuurile pentru a fi încoronată regina clasei “budget”. Va fi disponibilă într-o gamă variată de culori, cu mărimi de la XS la XXL.