Skip to main content
MOTOsportRebel în RomâniaȘtiri moto

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

By 19 ianuarie 2024No Comments

CFMOTO DAY

ADVENTURE FEST 2024

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

O fi iarnă și încă frig, dar sezonul de moto și de distracție nu este atât de departe pe cât ai crede. ATH Moto ne amintește de asta venind deja cu detalii despre CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024. Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 iunie la PARCUL FĂGET MIOVENI, ARGEȘ.

Iată la ce ne provoacă:

”Doar imaginează-ți… ești acolo, chiar acum! Ai lăsat biroul și simți deja iarba sub tălpi, vântul îți aduce răcoarea pădurii, prietenii îți pun în mână o băutură rece. Deja, nu mai ești un simplu observator. Muzica și ritmul ți-au pătruns în corp, aerul cald de festival îți mângâie simțurile, zgomotul motoarelor încinge atmosfera. Deschizi ochii și lumea e alta, iar luminile vibrează după bătăile inimii tale. Ești aici, nu doar într-un spațiu, ci într-un moment de energie pură. De ce să mai aștepți? Povestea e vie, palpabilă și așteaptă ca tu să fii parte din ea!”

Peste 45.000 de participanți la prima ediție

La prima ediție, peste 45.000 de inimi au cântat și am vibrat la unison și acum își dau întâlnire din nou. CARLA’S DREAMS, PARAZIȚII, PUYA, ALTERNOSFERA, OSCAR, IDK sunt doar câteva nume mari care vor fi prezente la acest eveniment! Artiștii sunt gata să transforme festivalul într-un mix exploziv de stiluri și energie!

La ce să te aștepți? Show-uri de moto spectaculoase, expoziții cu cele mai tari ATV-uri, scutere care îți fac inima să bată mai tare, drive test pentru cei mici, căci și ei vor să se simtă mari. Parada moto va umple străzile de ecoul festivalului, iar traseele pregătite special  pentru împătimiții de ATV-uri, aventură și adrenalină, vor face ca Argeșul să răsune.

Poți deja să îți iei bilet!

Biletele sunt deja în vânzare pe https://www.cfmotoday.ro/! Prinde-le înainte să dispară și pregătește-te să te alături celei mai tari petreceri de la începutul verii – la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Te așteptăm să facem istorie împreună pe 14 și 15 iunie!