Skip to main content
MOTOsportȘtiri moto

Prima ediție CFMOTO DAY ADVENTURE FEST!

By 11 septembrie 2023No Comments

CFMOTO DAYS

22-23 Septembrie

Prima ediție CFMOTO DAY ADVENTURE FEST!

CFMOTO este un brand care a crescut mult și rapid în România. Cu ATH moto/ ATV Rom în spate,  care a crezut în el și cu o mulțime de evenimente și campanii de marketing care lau adus mai aproape de publicul motociclist, CFMOTO nu mai este un ”nume nou” în piața noastră. Iată că era momentul și pentru o primă ediție CFMOTO DAY ADVENTURE FEST!

Când? 22-23 septembrie

Unde? Parcul Făget Mioveni

Intrarea este liberă, iar evenimentul este pentru întreaga familie.

Vor fi expoziții de motociclete, vehicule off-road și vedeta sezonului scuterul ZEEHO, drive test și un concert cu un line-up impresionant de artiști: Andia, Alan, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Parazitii, Petre Stefan, Smiley si Vescan. Pentru amatorii de bunătăți culinare, zonele de food vor oferi o varietate de delicatese…

Împreună PENTRU O CAUZĂ MAI MARE!

Deși intrarea la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este gratuită, ATH moto te invită să fii parte a unei schimbări în mai bine! Își unesc forțele cu Fundația Metropolis, în susținerea proiectului lor vital, „Spitale publice din bani privați”.

”Acesta nu este doar proiectul lor – poate fi și al tău, al nostru, al tuturor. Prin prezența și susținerea ta, poți ajuta la transformarea viziunii în realitate și la aducerea spitalelor noastre la standarde moderne. Astfel, CFMOTO te provoacă: hai să facem împreună diferența și să arătăm că în comunitatea noastră, pasiunea pentru aventură și motoare se combină cu responsabilitatea și dorința de a face bine. Te așteptăm să ni te alături în această misiune!” – ATVRom.

SURPRIZA EVENIMENTULUI? Vizitatorii au posibilitatea de a intra în TOMBOLA pentru câștigarea marelui premiu: un ATV nou-nouț! Tot ce trebuie să faci este să urmărești pagina evenimentului pentru mai multe detalii www.cfmotoday.ro