Skip to main content
MOTOsport

CUPA CFMOTO 2022 ARE CAMPION!

By 19 septembrie 2022octombrie 27th, 2022No Comments

Ultima etapă a CUPEI CFMOTO

Navak, Serbia

Weekend plin de evenimente! 10 piloți români s-au aflat în acest sfârșit de săptămână la Navak, Serbia, pentru ultima etapă a CUPEI CFMOTO. Prima zi, din păcate, a plouat torențial, iar la ora programată pentru etapă din CUPA băieții nu au putut ieși pe circuit.

Duminică însă, vremea a ținut cu ei, iar soarele a adus zâmbetul pe buze piloților CUPEI CFMOTO. A fost o zi de ”totul sau nimic” și chiar au dat totul. S-au dat bătălii serioase la vârful clasamentului.

Podiumul final al CUPEI CFMOTO arată așa:

Locul 1 – Cristian Radu
Locul 2 – Fabian Cojocariu
Locul 3 – Ionuț Purdea

CFMOTO TO THE START

CRISTIAN RADU, campionul CUPEI CFMOTO:
”Anul acesta competițional a fost plin de surprize pentru mine, nu mă așteptăm să câștig prima etapă organizată la Serres (Grecia) cu atât mai mult să câștig CUPA CFMOTO. M-am distrat foarte mult alături de echipa și sper că voi avea aceleași rezultate la clasa superioară supersport. Mulțumesc CFMOTO, sponsorilor mei și familiei care m-au susținut atât financiar, cât și moral. Fără ei nu aș fi putut ajunge aici”.

FABIAN COJOCARIU, vicecampion CUPA ACFMOTO:
“Anul asta a fost grozav. Plin de experiențe atât frumoase, cât și rele, dar nu ai cum să schimbi asta, până la urmă așa sunt cursele. Cel mai frumos moment din anul acesta a fost prima etapă de la Navak (Serbia), a două cursa. După ce am venit determinat să câștig, prima cursa a fost palpitantă. Nu am reușit să-l depășesc pe Cristian, fiind în roată lui toată cursa. A două cursa, nimic nu m-a mai oprit. Am plecat și dus am fost. Cel mai neplăcut moment din acest an este a două etapă de la Serres (Grecia). Nici nu plecasem la etapă și eram demoralizat, avusesem accident pe stradă. În seară accidentului eram hotărât să renunț la tot. Când am ajuns nici nu puteam să pun combinezonul pe mine la prima intrare, mâinile erau greu de mișcat. Nu avem nicio așteptare din acea etapă, voiam doar să mă plimb și să nu cad. Am terminat prima cursa pe doi. Cu bune cu rele, cupa cf moto a fost extraordinară și recomand tuturor să încerce, nu au nimic de pierdut! Emoția e la start și aglomerația din primul viraj, nu o poți compară cu nimic altceva!”

IONUȚ PURDEA, LOCUL III CUPA CFMOTO:
“Acest an îl consider unul de sacrificiu. Scopul meu pentru acest an competițional a fost să acumulez cât mai multă experiență pentru a o pune în practică în viitor. Referitor la ultima cursa, consider că antrenamentele au dat roade. Am plecat de pe poziția a patra, reușind în primul viraj să avansez două poziții și să păstrez poziția a două până la final”.

CFMOTO READY
CFMOTO GETTING READY
CFMOTO ALMOST READY