Skip to main content
Știri moto

Fan Honda? Iată ce motociclete găsești la test fiecare dealer din țară

By 11 aprilie 2024aprilie 15th, 2024No Comments

Honda are mai multe motociclete de test drive ca oricând!

Avem lista completă a flotei, împărțită pe dealeri.

Clienții pot încerca orice model din flota listată. Trebuie făcută programare în prealabil.

Dealerii din rețeaua oficială Honda din România au  o flotă impresionantă de motociclete de test ride. Iată ce găsești în Capitală:

Honda are mai mulți dealeri în București, iar toți au o flotă în scop demonstrativ. Această flotă este bună pentru a vă ajuta să aflați cât de bine stați pe o motocicletă, cum vă sunt accesibile comenzile. Aveți și ocazia să vedeți cum merge, dacă vă decideți să o cumpărați, înainte să plasați comanda. Este indicat să mergeți doar cu motocicleta pe care v-o permiteți.

În ordine alfabetică, iată ce găsiți la fiecare dealer Honda din Capitală.

ASKO International SRL:
SH125 Mode, ADV350 Grand Prix Red, Transalp 750, NC750X DCT, NX500, NT1100 DCT, Hornet CB750, ADV350 Matt Pearl Cool White și Rebel 500.

Motor Team SRL: 

Rebel 500, Transalp 750, Africa Twin Adventure Sports, NX500, NT1100D, Hornet CB750, ADV350.

Toyo Motor Nord SRL:

Hornet CB750, NT1100 DCT, CL500, Africa Twin Adventure Sports, SH125 Mode, NX500, PCX 125, Transalp 750.

Toate modelele din listă vor fi înmatriculate și gata de test ride până la sfârșitul lunii curente. De notat faptul că multe dintre ele au deja plăcuțe de înmatriculare și pot fi conduse și la momentul redactării acestui material.

Începând cu luna iunie, flota va fi completată cu modelele CB650R și CBR650R echipate cu tehnologia E-clutch de la Honda.

Importatorul Honda în România actualizează în permanență lista modelelor disponibile la test ride pe această pagină. Tot acolo puteți să faceți direct programare la test și să alegeți dintre modelele disponibile. Nu strică să sunați și dealerul să vă asigurați că au primit programarea dumneavoastră.

Dealerii Honda din țară au și ei motociclete de test ride. Iată ce modele sunt disponibile la dealerii din rețeaua oficială Honda.

Tot în ordine alfabetică a numelui firmei dealerului, vă prezentăm flota de test ride a dealerilor Honda din rețeaua națională. ca de obicei, este indicat să sunați înainte de a pleca spre dealer pentru a vă asigura că este disponibilă motocicleta dorită și că o și găsiți la showroom la momentul în care estimați că veți ajunge.

Programările făcute din timp sunt recomandate, indiferent de ce marcă vorbim. Având în vedere că și alte persoane s-ar putea să vrea să conducă fix aceeași motocicletă în același moment în care ați putea să vreți voi, e indicat să lăsați dealerul să se ocupe de programări în funcție de disponibilitate.

Acestea fiind explicate, să trecem în revistă flota dealerilor Honda din țară.

Autosincron SRL din Cluj:

Africa Twin Adventure Sports, Transalp 750, NC750X DCT, NX500, Hornet CB750, ADV350, SH125i, Forza 125.

EST Bike Adventure SRL din Constanța:

PCX 125, Africa Twin Standard DCT, NX500, Hornet CB750, ADV350.

Madras Comp SRL din Iași:

SH125 Mode, Transalp 750, NX500, NC750X Manual, ADV350.

Mazzara SRL din Timișoara (Paul Moto):

SH125 Mode, Transalp 750, NX500, Hornet CB750, CRF300L, Rebel 1100 DCT.

Tempo Consult SRL din Brașov:
Africa Twin Standard DCT, NC750X DCT, Transalp 750, NX500, PCX 125.

De luat în seamă înainte de test ride, indiferent unde mergi.

Vă recomandăm cu căldură să testați doar motociclete sau scutere pe care vi le permiteți cu adevărat și dacă sunteți cu adevărat dornici să cumpărați acel model.

Toate motocicletele din oferta Honda, precum și a altor producători, sunt prezente în Catalogul de Motociclete și Scutere 2024. În plus, le puteți găsi specificațiile tehnice și pe rablamoto.ro, unde puteți cere oferte de la dealeri pentru achiziția de scutere sau motociclete, indiferent că ele sunt sau nu eligibile pentru programul RABLA sau dacă mai există fonduri pentru acest program.

Cât despre test ride, vă reamintim că trebuie să vă acomodați încet și ușor cu motocicleta sau scuterul pe care îl încercați. Riscurile unui test sunt mai mari decât la o plimbare cu motocicleta proprie din motivul lipsei de familiaritate cu vehiculul pe care îl încercați, așa că asigurați-vă încă de dinainte de a pleca din curtea dealerului că ajungeți la toate comenzile, vă sunt familiare acestea și că puteți să operați fără probleme respectivul vehicul.

Trebuie să luați în calcul și că majoritatea motocicletelor din flotele dealerilor nu prezintă asigurare CASCO, sau aceasta prezintă o franșiză în caz de daună – achitabilă de utilizator, deci sunteți responsabili și va trebui să plătiți dauna sau măcar costul franșizei dacă faceți un accident în timp ce le testați.

Citiți cu atenție documentele înainte de a semna și pleca la drum, căci discutăm despre o  răspundere considerabilă – este un vehicul care nu vă aparține, deci trebuie să abordați problema cu grijă și responsabilitate la cote înalte.

Dacă ești începător în lumea noastră cu două roți, nu te grăbi la test ride și mergi întâi și citește ghidul Moto Start.