Skip to main content
Știri moto

Gmoto – un nou magazin online pe piața moto din România

By 3 iunie 2024No Comments

Un nou magazin online pentru motocicliștii români

Aproape 2 milioane de produse pentru motociclete și nu numai

De la lichide și uleiuri la căști și geci, poți găsi tot ce îți trebuie pentru pasiunea noastră

Un nume nou pe piața noastră

Ne-a fost atrasă atenția de curând de un nou nume pe piața online de echipamente moto și accesorii – Gmoto. Deși nu au un punct de vânzare fizic, Gmoto aduc în România o gama variată de produse din lumea moto prin intermediul magazinului online cu același nume.

Aproape 2 milioane de piese disponibile pentru motociclete și nu numai

În magazinul Gmoto găsești o gamă vastă de piese pentru motociclete, scutere, ATV-uri, vehicule SSV, buggy-uri, jet ski-uri și snowmobile. Oferta include piese de schimb, consumabile, dar și piese de tuning. Oferta include piese pentru motociclete clasice și pentru mărci de top din Japonia și Europa (Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, BMW, KTM și Ducati), precum și pentru vehicule produse în China și Taiwan.

Aici poți vedea piesele și accesoriile moto la Gmoto.

Echipamente moto de la branduri cunoscute

Și pe partea de echipamente moto echipa Gmoto are selecție pentru toate stilurile de condus, de la cross/enduro, ADV, chopper/cruiser, supersport, naked și oldtimer. Ai la dispoziție produse dedicate, care să asigure siguranța și confortul pe drum sau off-road. Printre brandurile de echipamente de protecție pe care le găsești la Gmoto sunt: SHOEI, HJC, Alpinestars, Leatt, THOR, SIDI, Gaerne, SPIDI și Shima.

Echipamente pentru rideri și soluții de îngrijire pentru motociclete

Produse de îngrijire și curățare

Gama de produse a magazinului Gmoto include și o varietate de uleiuri (de motor, de transmisie, pentru suspensie), lichide (de frână și răcire), precum și produse pentru curățare și îngrijire (degresanți, ceară, produse de îngrijire pentru piele). Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru a menține aspectul motocicletei și pentru a o proteja de coroziune, decolorarea vopselei și deteriorarea pielii.

Vezi produsele de curățare și îngrijire aici.

Am făcut doar o trecere în revistă a principalelor game de produse oferite de Gmoto, dar oferta completă o găsiți pe www.gmoto.ro.