Skip to main content
Știri moto

HONDA NT1100 japonezii continuă să se reinventeze

By 21 octombrie 2021martie 23rd, 2022No Comments

noua amprenta HONDA motorcycle

NT1100 rafinament, frumusețe și putere

HONDA continuă să se reinventeze și lansează NT1100

SPECIFICAȚII PE SCURT
  • Stil elegant ce oferă performanțe aerodinamice excelente, dar și confort pentru călătoriile lungi
  • Motorul bicilindru paralel SOHC de 1.084cc, oferă o putere de 75kW și un cuplu de 104Nm
  • Furcă Showa 43mm USD și amortizor spate monotub cu reglare hidraulică a preîncărcării
  • O gamă largă de accesorii și echipamente – genți de depozitare, manșoane încălzite, Cruise control și cric central
  • Pachetul electronic include 3 moduri predefinite și 2 moduri personalizabile, plus controlul cuplului Honda selectabil pe 3 niveluri
  • Ecranul tactil TFT de 5 inci include conectivitate Apple CarPlay®, Android Auto® și Bluetooth®
honda NT1100 motoadn
VISUL HONDA

Mulți rideri își doresc performanță, manevrabilitate, confort pe distanță lungă și o gamă completă de tehnologie, dar nu neapărat imaginea sau dimensiunile fizice ale clasei de motociclete Adventure

Ei își doresc o motociceltă simplă, dar cu o listă bogată de specificații și un avantaj sportiv în ceea ce privește performanța sa. practic este genul de motociclietă care poate fi folosit pentru deplasarea în mod eficient la birou și care este la fel de pregătită pentru plimbări de weekend sau prin europa împreună cu pasager.

HONDA NT1100 este tocmai această motocicletă.

O clasă New Touring confortabilă, agilă, plăcută, este concepută pentru a atrage pe cei ce au deținut modele Honda similare din trecut, dar și pentru noii rideri care doresc să se bucure de toate beneficiile unei motoclete turing de greutate medie. Performanța este garantată de motorul bicilindric caracteristic al modelului CRF1100L Africa Twin. La asta se adaugă de asemenea, oferta bogată de accesorii si echipamente

HONDA NT1100 în detaliu

Disponibil în 3 variante de culoare – Gri Iridiu Mat, Alb Pearl și Negru Grafit. In linia HONDA, stilul elegant și subtil oferă performanțe aerodinamice eficiente, cu o poziție a riderului și pasagerului proiectată pentru confort la drum lung.

Înălțimea parbrizului este reglabilă în 5 direcții, iar deflectoarele de vânt superioare și inferioare funcționează și pentru a proteja riderul în zona umerilor și a picioarelor

Cum o călătorie lungă înseamnă bagaje, HONDA NT 1100 acoperă acest subiect cu cutii de bagaje mari, integrate in designul motocicletei. Este de reminit aici sptarul confortabil pentru pasager – ceea ce va pune un zambet pe fata fericitului pasager. Riderul se bucură și el de mânere încălzite, cric central, cruise control și prize de încărcare USB.

Iluminatul este complet LED cu lumini de zi pentru o vizibilitate sporită, plus indicatoare cu auto-anulare și semnale de oprire de urgență. Înălțimea scaunului este de 820 mm foarte ușor de gestionat.

Cadrul din oțel semi-dublu al cadrului folosește un ampatament relativ scurt și o geometrie specifică, în timp ce suspensia folosește o furcă inversată de 43 mm Showa și amortizor spate monocilindru, cu o cursă de 150 mm. Preîncărcarea arcului spate se reglează hidraulic.

La orice călătorie lungă este important sa te oprești acolo unde este nevoie așa că te poți bucura de performanțele unei frâne față cu discuri duble de 310 mm cu etriere cu 4 pistoane.

Anvelopele sunt de 120 / 70-17 față și 180 / 55-17 spate.

NT1100 oferă, de asemenea, performanțe de top cu o putere de putere de 75kW și cuplu de 104 Nm, admisie și evacuare reglate pentru o accelerație foarte lină și un sunet plăcut la turații reduse. Performanța nu vine în detrimentul eficienței combustibilului, motocicleta având o autonomie de 400 km posibilă de la rezervorul de 20 de litri.

Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) Honda este o opțiune pentru cutia de viteze cu șase trepte și își găsește locul perfectpe  HONDA NT1100. Poți alege să te bucuri de schimbările manuale ale treptelor.

Pachetul electronic electronic substanțial al NT1100 include 3 moduri de conducere implicite (URBAN, RAIN și TOUR) plus 2 moduri de UTILIZATOR personalizabile, 3 niveluri Honda Selectable Torque Control (HSTC) și 3 niveluri Wheelie Control. Un ecran tactil TFT de 6,5 inch oferă afișaje color, personalizabile și oferă conectivitate Apple CarPlay®, Android Auto® și Bluetooth®.

Cu toate aceste specificații, versatilitatea, caracterul practic și confortul complet, oferta NT1100 adaugă încă o nouă dimensiune liniei de motociclete Honda.

honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn
honda NT1100 motoadn